Απίστευτη μεταμόρφωση – Δείτε πώς θα εμφανιστεί η Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες

Απίστευτη μεταμόρφωση – Δείτε πώς θα εμφανιστεί η Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες

Εντυπωσιακή αλλαγή στον τρίτο κύκλο

Η σειρά τη νέα σεζόν μεταφέρεται στην σκοτεινή περίοδο της δικτατορίας κι… ένα μαύρο πέπλο σκεπάζει το Διαφάνι και ταυτόχρονα καλύπτει τα όνειρα των κατοίκων του.

Οι αδελφές Σταμίρη λοιπόν μετά τις διακοπές τους ήταν από τις πρώτες που επέστρεψαν στο Διαφάνι για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Παρόλο που η Δανάη Μιχαλάκη είχε παράλληλα και τον γάμο της, ως σωστή επαγγελματίας, έδωσε το παρών, προκειμένου να συμμετέχει στις σκηνές των πρώτων επεισοδίων.

Σε μια από αυτές μάλιστα, βρέθηκε με τις τηλεοπτικές αδελφές της, Μαρία Κίτσου και Έλλη Τρίγγου, με τις οποίες είναι πια και καλές φίλες.

Η Δρόσω αλλάζει και γίνεται άλλος άνθρωπος, αφού η σειρά εξελίσσεται την περίοδο της δικτατορίας. Αλλάζει look και στυλ και το μακιγιάζ της είναι διαφορετικό ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής.

Εκείνη την περίοδο, το 1967 η γυναικεία μόδα άρχισε να υιοθετεί περισσότερο τα χρώματα της hippie culture με αποτέλεσμα να βλέπουμε περισσότερα μουσταρδί, καφετιά και σκούρα πορτοκαλί ρούχα και έτσι θα δούμε την Δρόσω στις πρώτες σκηνές!

Επίσης το καρό εμφανίζεται συχνά σε φορέματα και τσάντες και το φλοράλ σε cropped tops και πουκάμισα, κάτι που υιοθετεί και η Δρόσω.

Όσο για την εξέλιξη του ρόλου της;

Ένα από τα πιο αγαπημένα μας ζευγάρια, η Δρόσω και ο Κωνσταντής, που ερωτεύτηκε και έζησε έντονες στιγμές αποφασίζει να χωρίσει, όμως η αγάπη τους δεν φαίνεται να είναι από εκείνες που ξεχνιούνται. Η σκοτεινή περίοδος της Δικτατορίας θα τους φέρει και πάλι κοντά.

Δείτε παρακάτω την μεγάλη αλλαγή της Δρόσως για τις ανάγκες της σειράς, Άγριες Μέλισσες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ