Τσιμτσιλή – Παρασκευοπούλου – Μεσσαροπούλου – Κους κους για τις κυρίες της tv μέσα στη θάλασσα!

Τσιμτσιλή – Παρασκευοπούλου – Μεσσαροπούλου – Κους κους για τις κυρίες της tv μέσα στη θάλασσα!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρίσκεται στην Πάρο με τα τρία παιδιά της και εκεί συνάντησε τη συνεργάτιδά της, Τίνα Μεσσαροπούλου αλλά και την anchorwoman Αντριάνα Παρασκευοπούλου!

Οι τρεις κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης φαίνεται ότι είχαν καιρό να τα πουν και έπιασαν ψιλή κουβεντούλα ακόμα και μέσα στη θάλασσα!

Βλέπετε οι αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο είναι πολλές και σίγουρα θα ήταν κι ένα από τα θέματα συζήτησής τους. Έκαναν τη βουτιά τους, απόλαυσαν τον ήλιο και σίγουρα δεν πέρασαν απαρατήρητες…

Ο φωτογραφικός μας φακός τις τσάκωσε να απολαμβάνουν το μπάνιο τους και όπως μπορείτε και εσείς να δείτε τόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή όσο και η Αντριάνα Παρασκευοπούλου αλλά και η Τίνα Μεσσαροπούλου μπορεί να είναι μανούλες, όμως προσέχουν πολύ τη διατροφή τους και το αποτέλεσμα είναι εμφανές, αφού διαθέτουν και οι τρεις γυναίκες αψεγάδιαστη και αξιοζήλευτη σιλουέτα.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια του Happy Day σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει για τα μυστικά της τέλειας σιλουέτας της: «Περνάω φάσεις. Κάποτε μπήκα στη διαδικασία να ασκηθώ εντατικά και να χάσω και τα τελευταία κιλά της εγκυμοσύνης και τα κατάφερα. Μετά πέρασα μια φάση που ξαναέφαγα. Γενικά με βοηθά το σώμα μου. Αν εξαιρέσεις ότι παίρνω στην κοιλίτσα αν φάω λίγο παραπάνω και όλοι με ρωτούν αν είμαι έγκυος, γενικά έχω σφιχτό σώμα και τα χρόνια γυμναστικής που έχω κάνει συμβάλλουν να το διατηρώ έτσι».

Δείτε καρέ καρέ τις τρεις κυρίες της tv να απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στην Πάρο!

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ