Αρραβωνιάστηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο στην Κεφαλονιά (pics)

Αρραβωνιάστηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο στην Κεφαλονιά (pics)

Η πρόταση γάμου έγινε και… πριν δυο μέρες αρραβωνιάστηκαν επίσημα σε στενό οικογενειακό κύκλο στην Κεφαλονιά.

Την πιο ρομαντική πρόταση δέχτηκε κάτω από τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης. Μετά από χρόνια συγκατοίκησης το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το πιο επίσημη βήμα στη σχέση του, αυτό του γάμου.

Μάλιστα η πρόταση έγινε κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ελλάδα, οπού ήρθαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο λόγος για την Ανέτ Αρτάνι η οποία επισκέφτηκε την Ακρόπολη, όπου ο αγαπημένος της Καρλ Μίρα της έκανε πρόταση γάμου και της χάρισε ένα φανταστικό μονόπετρο δακτυλίδι και φυσικά η συγκίνηση ήταν διάχυτη.

«Εκεί στον ψηλό βράχο που ερωτευτήκαμε, η μεγάλη αγάπη της ζωής μου έκανε πρόταση γάμου, έχοντας το όμορφο μικρό μου αγόρι στο πλευρό μας» είχε γράψει η Αννέτ Αρτάνι δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την ρομαντική στιγμή.

Σύμφωνα με τον Ηλία Μαραβέγια στην Espresso, το ζευγάρι επισημοποίησε τον αρραβώνα του σε οικογενειακό κύκλο στο πατρικό της τραγουδίστριας μόλις προχθες, με την ευλογία του πατέρα Κωνσταντίνου, του ίδιου ιερέα που βάφτισε πριν από λίγα χρόνια τον μονάκριβο γιο της Αννέτ Αρτάνι, τον μικρό Γρηγόρη.

«Ο Καρλ ζήτησε το χέρι μου από τον πατέρα μου διά τηλεφώνου, όταν ήμασταν στην Αμερική. Ο μπαμπάς μου πρέπει να γέλασε λίγο, αφού σκέφτηκε πως ζούμε μαζί τρία χρόνια, αλλά του είπε φυσικά πως συμφωνεί. Ήμουν προετοιμασμένη λοιπόν, ότι θα γίνεόταν επίσημη πρόταση φτάνοντας στην Ελλάδα. Απλά δεν ήμουν σίγουρη που και πώς» δήλωσε στην εφημερίδα η Αννέτ Αρτάνι.

Όσον αφορά στον γάμο τους; Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει στην Κεφαλονιά και θα είναι hippie style! «Επειδή ήμασταν και οι δύο παντρεμένοι ξανά και χωρίσαμε και επειδή αγαπιόμαστε, δε νιώθουμε ότι ένα έγγραφο το οποίο θα νομιμοποιεί τη σχέση μας θα είναι ταυτόχρονα και δεσμευτικό ότι θα αγαπιόμαστε για πάντα. Συζητάμε, λοιπόν, ο γάμος μας να μη σχετιστεί καθόλου με έγγραφα και δηλώσεις σε κάποιο κρατικό φορέα» πρόσθεσε η Αννέτ Αρτάνι και κατέληξε: «Θα δηλώσουμε ότι αγαπιόμαστε σε εμάς τους ίδιους και στους συγγενείς μας μέσα από όρκους που θα γράψουμε ο ένας για τον άλλον. Θα το κάνουμε… hippiestyle, δεν θα το κάνουμε με παπά σε εκκλησία, θα πάμε σε μία παραλία, ίσως η πάνω σε ένα βράχο».

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ