Survivor – Απίθανο παρασκήνιο με κλεπτομανή!

Survivor – Απίθανο παρασκήνιο με κλεπτομανή!

Μπορεί να νόμιζε πως η συμμετοχή της στο παιχνίδι θα την βοηθούσε να ξεπεράσει το πρόβλημα της, λόγω της δημοσιότητας που θα έβλεπε το όνομα της, ωστόσο, δεν τα κατάφερε.

Μπορεί να νόμιζε πως η συμμετοχή της στο παιχνίδι θα την βοηθούσε να ξεπεράσει το πρόβλημα της, λόγω της δημοσιότητας που θα έβλεπε το όνομα της, ωστόσο, δεν τα κατάφερε. Έκλεψε μάλιστα μέχρι και το αφεντικό της, το οποίος την έδιωξε κακήν κακώς από τη δουλειά.

  • Όπως γράφει η Espresso, η πρώην παίκτρια που βομβαρδίζει πια το Instagram με σέξι φωτογραφίες πασχίζοντας να αυξήσει τους ακολούθους της, δεν μπορούσε να αντισταθεί στον άλλον της εαυτό. Το ταλέντο της δεν περιοριζόταν στο επάγγελμα με το οποίο προσπαθούσε να βγάλει τα προς το ζην!

 

Κάποιοι από τη δουλειά της ήξεραν πως έχει… μακρύ χέρι, πως ήταν μια κλεπτομανής που δεν μπορούσε με τίποτα να καταπνίξει το πάθος της. Δεν ήταν ούτε ένα ούτε δύο τα περιστατικά στα οποία «το ταμείον ήταν μείον» με δική της υπαιτιότητα. Το αφεντικό της την είχε τσιμπήσει να απλώνει χέρι και να τσεπώνει το παραδάκι με αστραπιαίες κινήσεις. Μάλιστα έχει κινηθεί και δικαστικά εναντίον της.

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ