Σοκάρουν οι αναρτήσεις της Κατερίνας Ζαρίφη – Μπήκε μέσα στη φωτιά στα Βίλια (pics+vids)

Σοκάρουν οι αναρτήσεις της Κατερίνας Ζαρίφη – Μπήκε μέσα στη φωτιά στα Βίλια (pics+vids)

Η φωτιά που έχει ξεσπάσει στα Βίλια είναι ανεξέλεγκτη πλέον καθώς έχει ξεσπάσει από την Δευτέρα 16/8 μέχρι και σήμερα. Έτσι η Κατερίνα Ζαρίφη βλέποντας αυτές τις καταστροφικές εικόνες αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγώς προκειμένου να βοηθήσει ξέρει πως ο λογαριασμός της στα social media έχει αρκετή «δύναμη» ώστε να ενημερώσει σωστά τους followers της για το τι συμβαίνει ακριβώς.

Με ένα νέο ποστ το απόγευμα της Τετάρτης η Κατερίνα Ζαρίφη βλέποντας πόσο απειλητικά πλησιάζει η φωτιά αλλά και τα ζώα τα οποία απειλούνται έγραψε χαρακτηριστικά: «Τι άλλο θα ζήσουμε και πόσο ακόμα». Η Κατερίνα Ζαρίφη όταν είδε ότι η φωτιά στα Βίλια μαίνονταν και πλησίαζε οικισμούς, αφού ζήτησε να μάθει μέσω instagram αν μπορεί να φτάσει στα Βίλια, στη συνέχεια, ανήρτησε ένα βίντεο όπου ήταν στην περιοχή.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της Κατερίνας Ζαρίφη

Ξέσπασε η Κατερίνα Ζαρίφη – «Μας μαυρίσατε την ψυχή»

Με δύο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Ζαρίφη θέλησε να ξεσπάσει για τις νέες φωτιές που εμφανίστηκαν το πρωί της Δευτέρας (16/8) στη χώρα μας.

Η παρουσιάστρια είχε συμμετάσχει ενεργά στο κίνημα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που έπληξε την Εύβοια και μάλιστα είχε πάει αυτοπροσώπως στην περιοχή μαζί με άλλα πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Ζαρίφη για τις φωτιές

«Κινδυνεύει το κτήμα του Λαυρίου που έχουν μεταφερθεί τα πυρόπληκτα ζωάκια. Ψάχνουμε εκ νέου φορτηγά και άτομα να είναι stand by να βοηθήσουν στην εκκένωση. Επίσης πρέπει να βρεθεί χώρος να μεταφερθούν.

Όσοι εκκενώνεται από τις περιοχές των Βιλίων, παρακαλούμε πάρτε τα ζώα μαζί ή αφήστε τα ελεύθερα. Κανένα ζώο δεμένο ή περιορισμένο», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ