Τα αστρολογικά tips της ημέρας (13/3)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας (13/3)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας, για να μπορέσετε να ενημερωθείτε σχετικά με το τι σας περιμένει σήμερα και πώς να αντιμετωπίσετε τις διάφορες καταστάσεις.

Δείτε τα σημερινά αστρολογικά tips για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Πάντα ήσουν το παιδί του «Ότι θέλω το θέλω γρήγορα, δηλαδή χθες!». Μερικά πράγματα όμως ρε πουλάκι μου δεν αναμιγνύονται χωρίς να εκραγούν. Είναι αφάνταστα δύσκολα ένας/μια σύντροφος να είναι και φίλος/η αλλά και εραστής/ερωμένη με την ίδια ένταση. Και κάπου εδώ ξεκινάει η κουβέντα για το ότι δεν σʼ αρέσουν τα εύκολα και μπλα, μπλα, μπλα… Πω, πω μπλέξιμο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Να τα και τα διλλήματα… Υποθετικό σενάριο: Είσαι Ταύρος, δουλεύεις σαν εργάτης σε κομμουνιστικό εργοστάσιο παραγωγής όπλων την περίοδο του Ψυχρού πολέμου και από του πουθενά σκάει πρόταση για βραδινή έξοδο (ή μεσημεριανή ή whatever) από κάποιον/α που πολύ σε ενδιαφέρει να βγεις μαζί του/της αλλά στο παρελθόν έκανε όλες τις πιθανές γκάφες για να σε απομακρύνει. Τι κάνεις σʼ αυτή την περίπτωση; Η δημοφιλέστερη απάντηση θα είναι η σωστή να το ξέρεις (σιγά μην βγάλω το πόρισμα μόνος μου)!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Το μεγάλο σου προτέρημα, ανεξαρτήτως τομέα απασχόλησης, πόστου και ευθυνών, είναι πως δεν επαναπαύεσαι ποτέ. Πάντα ψάχνεις μια νέα ιδέα, έναν νέο τρόπο να γίνουν τα πράγματα. Σήμερα έχεις ρέντα στις φρέσκιες ιδέες. Εξέπληξε τους πάντες ξανά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Πως γίνεται κι εκεί που πάντα ξεκινάς «Έτσι χαλαρά να γνωριστούμε και να περάσουμε καλά!» καταλήγεις να παθαίνεις ερωτικό/συναισθηματικό/υπαρξιακό κοκομπλόκο και δεν μπορείς νʼ αδειάσεις τη σκέψη σου από εκείνον/η; Να κάτι για να σʼ απασχολεί το επόμενο διήμερο…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Δεν είναι ότι έχεις πέσει μία και δύο στη λούμπα. Μάλλον εκατόν δυο και βάλε. Πρόσεξε αυτές τις μέρες που έχεις την τάση να εξάπτεσαι από ιδιόμορφους, ιδιαίτερους ή και ιδιότροπους ανθρώπους. Είναι ακριβώς οι ίδιοι/ες που δεν έχουν καμία συναισθηματική συγγένεια μαζί σου και καταλήγουν να τσαλαπατούν την καρδιά σου. Τώρα αν η πρόκληση είναι τοοοοοόσο μεγάλη, τι να πω; Θα φέρω χαρτομάντιλα την επόμενη φορά να έχουμε απόθεμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Πρόταση: Φυσικά και έχεις κάθε δικαίωμα να μην έχεις διάθεση να βγεις έξω. Όμως, επειδή θα σου κάνει καλό να δεις έναν καλό φίλο/μια καλή φίλη σήμερα, γιατί δεν ανοίγεις το σπίτι σου; Προειδοποίηση: Τι; Θες να μείνεις στο γραφείο για υπερωρίες; Όχι! Όχι! Θα είναι το ψυχολογικό Βατερλό σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Να ζούμε μόνο για να λέμε ότι ζούμε είναι μια σχεδόν υβριστική φράση για έναν/μια Ζυγό. Σήμερα απέδειξε στον εαυτό σου ότι δεν έχεις ξεχάσει πώς να ασχολείσαι με πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις καλά (και δεν περιλαμβάνουν ντε και καλά έναν/μια σύντροφο/εραστή).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μέρες σαν τη σημερινή έχεις ανάγκη να κλειστείς στο δωμάτιο σου ή τον προσωπικό σου χώρο και μέσα στην απόλυτη ησυχία να αφουγκραστείς τη σκέψη σου (ή το ένστικτό σου), να σκεφτείς τη ζωή σου, να κρίνεις την πραγματικότητα σου. Κάνʼ το λοιπόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μοιάζεις λίγο με τον Κύρο Γρανάζη σήμερα. Αν κάποιος συνέδεε με το κεφάλι σου δύο καλώδια και ένα λαμπτήρα, η ταχύτητα των σκέψεων σου θα παρήγαγε αρκετό ρεύμα για να φωτίσει ένα μικρομεσαίο σαλόνι. Τι μπορεί να σε σκοτίζει τόσο; Μα το αιώνιο δίλημμα για το επαγγελματικό σου μέλλον: Να μείνω ή να φύγω; Να τα πω έξω από τα δόντια ή να περιμένω λίγο ακόμη;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Από τη στιγμή που θα ξυπνήσεις και μέχρι να ξαναπέσεις για ύπνο είναι βέβαιο πως θα προσπαθήσεις να αποφύγεις τις εντάσεις, θα επιζητάς ηρεμία και ήπιους ρυθμούς. Μακάρι να το πετύχεις, γιατί το έχεις τόσο ανάγκη…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Όταν τα χείλη σου δεν φιλάνε όπως πρώτα και το μυαλό σου δεν συναρπάζεται όπως παλιά, κάτι έχει σπάσει ανάμεσα σε εσένα και τον/την σύντροφο σου. Αν ξέρεις τι είναι αυτό προσπάθησε σήμερα κιόλας να δεις αν λύνεται. Αν δεν μπορείς να το προσδιορίσεις ίσως και να έχει περάσει η στιγμή που θα μπορούσες να κάνεις κάτι για να αλλάξεις τα δεδομένα…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα που οι αναδρομές στο ερωτικό σου παρελθόν ελλοχεύουν πίσω από κάθε γωνία, ίσως πιάσεις τον εαυτό σου να αναβιώνει όλες τις στιγμές που έψαχνε ένα λόγο στοργής για να πιαστεί ή μια ένδειξη πως υπήρχε ακόμη η ελπίδα. Κάποιοι/ες Ιχθύες θα τσαντιστούν σε σημείο αυτοτιμωρίας για τις επιλογές που έκαναν κάποτε, κάποιοι/ες άλλοι/ες θα μελαγχολήσουν. And life goes on and on and on…

Πηγή: stardome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ