Η ωραιότερη φωτό του καλοκαιριού – Ελληνίδα παρουσιάστρια εξομολογείται δημόσια τον έρωτά της

Η ωραιότερη φωτό του καλοκαιριού – Ελληνίδα παρουσιάστρια εξομολογείται δημόσια τον έρωτά της

Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν η Ελληνίδα παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και εξομολογείται δημόσια τον έρωτά της.

Ο λόγος για την Μαντώ Γαστεράτου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Mega Star σπάνια μιλά για τη σχέση με τον σύζυγό της, Nίκο Ισηγόνη, ωστόσο ήρθε αυτή η φωτογραφία και τα «είπε» όλα.

Ποζάρει στην αγκαλιά του με θέα στο απέραντο γαλάζιο και γράφει στη λεζάντα: «One Day,
Someone will look at you like you are the most perfect thing he have ever seen…

One Day you will find someone who won’t be able to imagine living his life without you…», δηλαδή: «Μια μέρα κάποιος θα σε κοιτάξει σαν να είσαι το πιο τέλειο που έχει δει ποτέ. Μια μέρα θα βρεις κάποιον που δεν θα μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς εσένα», έγραψε η ίδια και σίγουρα είναι η ομορφότερη φωτογραφία που έχουμε δει το φετινό καλοκαίρι.

Όσο για το πόσο έχει αλλάξει από τότε που έγινε μαμά; «Συνειδητοποίησα ότι η αληθινή αγάπη κρατά μια ζωή. Η αγάπη που έχεις για το παιδί σου είναι ατελείωτη, νιώθεις τόσα συναισθήματα μαζί! Αυτό το δέσιμο είναι παντοτινό. Ο Γιώργος είναι η κινητήριος δύναμή μου να κάνω τα πάντα. Ελπίζω να μεγαλώνει ευτυχισμένος, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να μεγαλώσω έναν ευτυχισμένο και άξιο άνθρωπο.

Φυσικά, έχω αλλάξει πολύ με τον ερχομό του παιδιού. Δεν αγχώνομαι τόσο πολύ για τη δουλειά. Υπήρξαν περίοδοι στη δουλειά που άκουγα ένα σχόλιο, διάβαζα κάτι και με στεναχωρούσε πάρα πολύ που πήγαινα το πρόβλημα στο σπίτι. Και στην καθημερινότητα, όμως, με την παραμικρή αναποδιά μου χαλούσε όλη η μέρα. Πλέον, όλα αυτά δεν με ακουμπάνε, φέρνω στο μυαλό το παιδί μου και δεν με αγγίζει τίποτα!»

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ