Μαρία Σολωμού – Σ3ξι πόζα φορώντας μόνο την πετσέτα της (pic)

Μαρία Σολωμού – Σ3ξι πόζα φορώντας μόνο την πετσέτα της (pic)

Η ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Σαντορίνη.

Τις καλοκαιρινές διακοπές της συνεχίζει ακάθεκτη η Μαρία Σολωμού. Η αγαπημένη ηθοποιός βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στο Αιγαίο και συγκεκριμένα στην μαγευτική Σαντορίνη όπου περνάει ξέγνοιαστες και χαλαρωτικές στιγμές, συνοδευόμενη από τον καλό της φίλο και σεναριογράφο Γιώργο Φειδά. Η Μαρία και ο Γιώργος είχαν συνεργαστεί στην επιτυχημένη σειρά «Singles» και από τότε παραμένουν αχώριστοι.

Οι σέξι πόζες με την πετσέτα στη μαγευτική θέα

Η δημοφιλής ηθοποιός έκανε ένα ιδιαίτερο post, ποζάροντας μόνο με την πετσέτα της μπροστά στην εκπληκτική θέα του μπαλκονιού όπου διαμένει στο νησί.

«What a view!!!! Καλημέρα!!! #blessed #santorini #μπαλκονιμεθεα» έγραψε χαρακτηριστικά και τα κολακευτικά σχόλια έπεσαν σαν βροχή.

Απολαμβάνει στο έπακρο τις διακοπές της στα Ελληνικά νησιά

Η διάσημη ηθοποιός έχει ήδη επισκεφθεί τα Κουφονήσια, τα Κύθηρα και την Αντίπαρο όπου χαλάρωσε, κολύμπησε στα υπέροχα νερά και δεν δίστασε να μοιραστεί πολλές φωτογραφίες με μαγιό στα social media. Οι καλές της φίλες Ντορέττα Παπαδημητρίου και Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκαν μαζί της στα Κύθηρα όπου η κοριτσοπαρέα χάρηκε το σύντομο διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Πηγή φωτογραφιών: @mariasolomou_official

Πηγή: queen.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ