Επιβεβαίωσαν τη σχέση τους Τούνη και Αλεξάνδρου – Αυτή είναι η πρώτη κοινή τους φωτογραφία

Επιβεβαίωσαν τη σχέση τους Τούνη και Αλεξάνδρου – Αυτή είναι η πρώτη κοινή τους φωτογραφία

Και με «καυτό» φιλί...

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στο κρυφτούλι που έπαιζαν τον τελευταίο καιρό και να ανακοινώσουν και επίσημα πως βρίσκονται σε σχέση με μία κοινή φωτογραφία στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, ένα υπέροχο στιγμιότυπο στο οποίο δίνει ένα «καυτό» φιλί στον αγαπημένο της μέσα στο νερό, σε κάποια από τις διακοπές τους.

Εδώ και καιρό ήταν ξεκάθαρο πως οι δυο τους ήταν μαζί, ωστόσο είχαν επιλέξει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην ανακοινώσουν κάτι, αν και αρκετές φορές είχαν προδοθεί από τα stories που ανέβαζαν.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Μίλησε πρώτη φορά δημόσια για την σχέση της με τον Αλεξάνδρου η Ιωάννα Τούνη

Η αλήθεια είναι πως αρκετά χρόνια τώρα που η Ιωάννα Τούνη μονοπωλεί το ενδιαφέρον δεν έχει εξαφανιστεί ούτε μια μέρα από το instagram! Ο προσωπικός της λογαριασμό στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι μόνο επαγγελματικού χαρακτήρα. Η influencer τον χρησιμοποιεί για να μοιράζεται την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, κάτι που εδώ και μέρες έχει σταματήσει να κάνει.

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν επέστρεψε κάνοντας τις πρώτες της αναρτήσεις σχετικά με τα γενέθλια της, πιο ανανεωμένη από ποτέ μετά από αυτό το ολιγοήμερο διάλειμμα, βάζοντας λόγω των πυρκαγιών τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στον πάγο.

Η Ιωάννα Τούνη μάλιστα, αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και έτσι ανέβασε και ένα boomerang από το ταξίδι της στην Αθήνα, στο οποίο εμφανίζεται έστω και λίγο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ή μάλλον το χέρι του. Μάλιστα στο story που ανέβασε έβαλε και μία καρδούλα.

Η ξανθιά καλλονή μάλιστα, έκανε και ένα Q&A για να απαντήσει σε μερικές απορίες που είχαν οι διαδικτυακοί της φίλοι, όσο καιρός έλειπε από τον χώρο των social media, απολαμβάνοντας μερικές ημέρες μόνο με τους κολλητούς της φίλους.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που της έκαναν, έγινε αναφορά και στη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Παρόλο που η ίδια δεν έχει αναφέρει πουθενά το όνομα του και τον κρύβει από τις φωτογραφίες της, είναι γνωστό και έχουν βγει και φωτογραφία από κοινές διακοπές και εξόδους τους.

«Πως νιώθεις που σχολιάζουν την ερωτική σου ζωή. Χωρίς να έχεις ανακοινώσει κάτι;», την ρώτησε follower της με την ίδια να δίνει την απάντηση της,

«Πλέον αντιλαμβάνομαι πως δεν γίνεται να έχω προσωπική ζωή από τη στιγμή που δημοσιεύονται παντού άρθρα και φωτογραφίες από στιγμές μου, που προσπαθώ να κρατήσω ιδιωτικές. Όλα στη ζωή έχουν ένα τίμημα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να νιώσω σίγουρη και ασφαλής και θα σας τα δείξω όλα. Κρατήστε απλά για την ώρα ότι περνάω πολύ όμορφα και όποτε δεν σας δείχνω με ποιον είμαι, είμαι με τον…», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου σχέση

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ