Το ντοκιμαντέρ «Whitney» το καλοκαίρι στις κινηματογραφικές αίθουσες

Το ντοκιμαντέρ «Whitney» το καλοκαίρι στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η ιστορία της θρυλικής τραγουδίστριας της σόουλ, Γουίτνεϊ Χιούστον θα ειπωθεί στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Whitney», το οποίο θα βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι και θα περιλαμβάνει ζωντανές εμφανίσεις και στιγμιότυπα που δεν έχουν προβληθεί ποτέ ξανά. Το φιλμ που έχει εγκριθεί από τους διαχειριστές της περιουσίας της τραγουδίστριας θα σκηνοθετήσει ο βραβευμένος με Όσκαρ, […]

Η ιστορία της θρυλικής τραγουδίστριας της σόουλ, Γουίτνεϊ Χιούστον θα ειπωθεί στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Whitney», το οποίο θα βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι και θα περιλαμβάνει ζωντανές εμφανίσεις και στιγμιότυπα που δεν έχουν προβληθεί ποτέ ξανά.

Το φιλμ που έχει εγκριθεί από τους διαχειριστές της περιουσίας της τραγουδίστριας θα σκηνοθετήσει ο βραβευμένος με Όσκαρ, Κέβιν ΜακΝτόναλντ, δημιουργός ντοκιμαντέρ για τον Μπομπ Μάρλεϊ.

Ο ΜακΝτόναλντ ανέφερε ότι έλαβε την έγκριση να προχωρήσει από τους διαχειριστές της περιουσίας και τη μάνατζερ της Χιούστον, Πατ Χιούστον και ότι θέλει να αφηγηθεί την ιστορία ως μυστήριο.

«Προσέγγισα τη ζωή της Γουίτνεϊ ως ιστορία μυστηρίου. Γιατί κάποιος με τόσο καθαρό ταλέντο και ομορφιά αυτοκαταστράφηκε δημόσια και οδυνηρά;» ανέφερε ο Κέβιν ΜακΝτόναλντ στο Rolling Stone.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ