Καιρός : Γενική πρόγνωση για σήμερα 14/3

Καιρός : Γενική πρόγνωση για σήμερα 14/3

Ενημερωθείτε σχετικά με τις μετεωρολογικές προγνώσεις για σήμερα 14 Μαρτίου 2018.

Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στην Ήπειρο, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και πιθανόν σε ορεινά τμήματα της υπόλοιπης δυτικής χώρας, περιμένουμε την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 15 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 20, στην Κεντρική Ελλάδα από 5 έως 20, στην Ήπειρο από 6 έως 18 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 7 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 21 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίοι θα επικρατήσουν δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι εντάσεων 4 έως 6 μποφόρ και πιθανόν πρόσκαιρα στα δυτικά πελάγη σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε καλό και διαυγή καιρό με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί μέτριοι 5 μποφόρ και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα εκδήλωσης όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2 με 5 βαθμούς χαμηλότερες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ