Κόλαση ανάμεσα σε Δέσποινα Βανδή και Ντέμη Νικολαΐδη – Χαμός μετά τον χωρισμό τους

Κόλαση ανάμεσα σε Δέσποινα Βανδή και Ντέμη Νικολαΐδη – Χαμός μετά τον χωρισμό τους

Τι συνέβη;

Έχοντας ανακοινώσει το νέο της βήμα στα επαγγελματικά, η Δέσποινα Βανδή έφυγε από την Αθήνα με προορισμό την Κύπρο, όπου εμφανίζεται στο Notes Live με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Η τραγουδίστρια κάθε Σαββατοκύριακο παίρνει το αεροπλάνο και χαρίζει μοναδικές στιγμές στους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου.

Χθες 28/8, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε μερικές αναρτήσεις από την βραδιά που πέρασε και όπως είδαμε το μαγαζί ήταν γεμάτο. Ωστόσο, μια συγκεκριμένη δημοσίευση μας τράβηξε την προσοχή.

Μαζί με την Δέσποινα Βανδή στην Κύπρο ταξίδεψε και ο καλός της φίλος Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος ανάρτησε βίντεο από την ώρα που η ίδια βρισκόταν στην σκηνή και τραγουδούσε το «Υπάρχει Ζωή» μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Στην ανάρτηση του ωστόσο έγραψε «Υπάρχει ζωή και μετά…» κάτι που προκάλεσε πολλά… ερωτηματικά μετά τον χωρισμό από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Η ανάρτηση σπόντα (;) για τον χωρισμό Βανδή – Νικολαΐδη

Η ανάρτηση - σπόντα μετά το χωρισμό Δέσποινα Βανδή Ντέμη Νικολα

Η περιουσία που περνάει στα παιδιά τους

Σαν «βόμβα» έσκασε πριν από μερικές εβδομάδες η ανακοίνωση της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, πως προχώρησαν στη λύση του γάμου τους. Το ζευγάρι που μετρούσε 18 χρόνια κοινής πορείας, πήρε την απόφαση να χωρίσει οριστικά, υπογράφοντας διαζύγιο.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης», έγραφε χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση.

Από τότε μάλιστα που έγινε γνωστό το γεγονός, πολλά έχουν γραφτεί για το πρώην ζευγάρι. Συγκεκριμένα, στην Δέσποινα Βανδή χρεώνουν σχέση με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό που πρωταγωνίστησε σε καθημερινή σειρά, ενώ για τον Ντέμη Νικολαΐδη, λένε πως ένα πρώην κορίτσι του GNTM του έχει κλέψει την καρδιά. Τίποτα ωστόσο από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί, βέβαια ούτε και διαψευσθεί, καθώς το πρώην ζευγάρι επιθυμεί να κρατά χαμηλούς τόνους στα προσωπικά του και να μην δίνει «τροφή» για σχόλια.

Τόσο η τραγουδίστρια, όσο και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, έχουν ως κύρια προτεραιότητα τους τα δυο παιδιά τους και θέλουν να τα προστατεύσουν από τα media, για αυτό και κρατούν σιγή ιχθύος.

H περιουσία της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη

Εγώ ωστόσο έκανα μια μικρή έρευνα και πηγές μου, μου μετέφεραν λεπτομέρειες σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία του πρώην πλέον ζευγαριού, τα οποία θα περάσουν στην κόρη και το γιο τους. Όπως πάντα, όλες τις λεπτομέρειες θα σας τις μεταφέρω μέσα από το Vanda’s blog του Youweekly.gr.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ μου, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης είχαν κάνει μια πολύ σημαντική συζήτηση πριν καν ανταλλάξουν βέρες. Συγκεκριμένα, είχαν χωρίσει από την αρχή την περιουσία τους, ενώ είχαν αποφασίσει κιόλας πως ότι αγοράσουν μετά το γάμο τους θα περαστεί απευθείας στην κόρη και το γιο τους.

Επίσης, όσον αφορά το σπίτι που μένει τώρα η Δέσποινα Βανδή με τα παιδιά, αν το πουλήσει για να μετακομίσει σε άλλο θα πάει και αυτό κατευθείαν στην Μελίνα και τον Γιώργο.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ