Η επίθεση του Πέτρου Φιλιππίδη – Η κίνηση που ίσως κάνει τη διαφορά

Η επίθεση του Πέτρου Φιλιππίδη – Η κίνηση που ίσως κάνει τη διαφορά

Έτσι θα προσπαθήσει να πιέσει καταστάσεις.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης επιχειρεί την ανατροπή μέσω της επικοινωνιακής του αντεπίθεσης, παίζοντας ένα μεγάλο «χαρτί», ώστε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και πιθανώς να πιέσει καταστάσεις, έχοντας ακόμη ίσως κάποια ισχύ, ώστε να διεκδικήσει την αποφυλάκισή του.

Ήδη ο ηθοποιός, έχοντας στον πλευρό του τη σύζυγό του Ελπίδα, ετοιμάζει από κοινού με τους δικηγόρους τους τα επόμενα βήματα που έχουν ως μοναδικό στόχο όχι μόνο να τον αθωώσουν αλλά παράλληλα να «καθαρίσουν το όνομά του από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως και κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Μια από τις κινήσεις που φαίνεται να εξετάζει ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι να παραχωρήσει μια τηλεοπτική συνέντευξη προκειμένου ο ίδιος να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για τα όσα του αποδίδονται.

Η δεύτερη κίνηση, αφορά στην κατά μέτωπο επίθεση σε μία εκ των γυναικών που τον κατήγγειλαν, με την οποία ο Φιλιππίδης είχε υποστηρίξει πως διατηρούσε σχέση 6 μηνών. Πρόκειται για την ηθοποιό Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto αναμένεται να δεχτεί αγωγή από τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του.

Να σημειωθεί πως τα λεγόμενα του Φιλιππίδη περί εξωσυζυγικής του σχέσης με την Παπαχαραλάμπους είχε επιβεβαιώσει και η Ελπίδα Νίνου, η οποία υποστήριξε πως γνώριζε πως ο σύζυγός της συvευρισκόταν με την ηθοποιό.

Όπως φαίνεται, οι δύο πλευρές θα λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές στα δικαστήρια.

Η κίνηση που ίσως κάνει τη διαφορά

Η κίνηση με την οποία θέλει να αντεπιτεθεί, όμως, δεν είναι άλλη από την παραχώρηση συνέντευξης. Ο λόγος είναι πως από εκεί που… δεν τον ήθελε κανείς, ξαφνικά άπαντες «τρέχουν» για να του κλείσουν συνέντευξη.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είναι έτοιμος να μιλήσει για όλα. Χωρίς να διευκρινίζεται αν θα δώσει συνέντευξη ή αν θα εκδώσει κάποιο Δελτίο Τύπου.

Μάλλον θα προσανατολιστεί σε μια τηλεοπτική συνέντευξη με τα κανάλια ήδη να «κοντράρονται» για το ποιος θα πάρει την πολυπόθητη δήλωση.

Το παράδοξο βέβαια είναι ότι τα κανάλια που δίνουν μάχη για τη συνέντευξή του, είναι εκείνα που τον έχουν κόψει από παντού. Η αρχή έγινε με την αποχώρησή του από το «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» με εντολή της διοίκησης της ΕΡΤ. Και ακολούθησε η συμφωνία όλων των τηλεοπτικών σταθμών να μην παίζουν καθόλου σε επανάληψη τις σειρές που πρωταγωνιστεί…

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ