«Ευτυχώς που τσακίστηκε» – Νέο χτύπημα από τη Βάνα Μπάρμπα

«Ευτυχώς που τσακίστηκε» – Νέο χτύπημα από τη Βάνα Μπάρμπα

Η γνωστή ηθοποιός με νέα της ανάρτηση στο Facebook, εξηγεί ποιο ήταν το σχόλιο που την εξόργισε και την έκανε να ξεσπάσει

Τα γυρνάει η Βάνα Μπάρμπα μετά το πρωτοφανές ξέσπασμα στο Facebook, το οποίο εξέπληξε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η γνωστή ηθοποιός με νέα της ανάρτηση στο Facebook, εξηγεί ποιο ήταν το σχόλιο που την εξόργισε και την έκανε να ξεσπάσει.

Συγκεκριμένα κάποιος χρήστης έγραψε στον τοίχο της στα social media «Ευτυχώς που τσακίστηκε να πάψει να μιλάει» αναφερόμενος στο ατύχημα που είχε η ηθοποιός στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, πριν από λίγες ημέρες.

«Οπότε ανθρώπινα και εγώ έβγαλα τη δική μου χολή σε αυτούς που δεν διαβάζω και κρύβονται πίσω από την ανωνυμία» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η ηθοποιός.

«Γιατί ξέσπασα…»

«Φίλοι μου αγαπημένοι είμαι ευγνώμων για αυτή τη σχέση που έχουμε δημιουργήσει μέσα από την ανάγκη της επικοινωνίας, όμως υπάρχουν καταστάσεις που σε βάζουν να ξεπερνάς τα όρια σου, όπως χθες. Δεν διαβάζω ποτέ τι μου γράφετε γιατί μέσα στις καλές απόψεις, να δω τη χλεύη, την κακία και δεν πολεμιέται φίλοι μου. Μου είπαν τι γράφτηκε, το ανεκδιήγητο, πέρα από Επίδαυρο. ‘Ευτυχώς που τσακίστηκε, να πάψει να μιλάει’. Οπότε ανθρώπινα έβγαλα και εγώ τη δική μου χολή σε αυτούς που δεν διαβάζω και κρύβονται πίσω από την ανωνυμία. Που χαίρονται με τον πόνο του άλλου. Έλεος πόσο παρακάτω. Τους λέω, λοιπόν, όση κακή ενέργεια να μου στείλετε, εγώ θα είμαι ΕΔΩ. Στο τέλος πάντα το καλό νικά» έγραψε στο Facebook η ηθοποιός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ