Ντυμένος νύφη στο Athens Pride παίκτης του Master Chef (pic)

Ντυμένος νύφη στο Athens Pride παίκτης του Master Chef (pic)

Με χρώματα, αρώματα, πανό, σημαίες, συνθήματα, άρματα, γκλίτερ και μουσικές πλημμύρισε το βράδυ του Σαββάτου το κέντρο της Αθήνας, όπου επέστρεψε δριμύτερο το Athens Pride.

Από νωρίς το απόγευμα η πλατεία Κλαυθμώνος γέμισε με ΛΟΑΤΚΙ άτομα, συλλογικότητες, κόμματα -από το ΠΑΣΟΚ μέχρι την Εξωκοινοβουλευτική Αριστερά-, φεμινίστριες, πρόσφυγες, συμμάχους και υποστηρικτές, που λόγω της πανδημίας είχαν να βρεθούν στον δρόμο για το Pride από το 2019.

Η πορεία έφτασε, μέσω της Φιλελλήνων, μέχρι τη Βουλή, ενώ φέτος λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό δεν υπήρξαν περίπτερα οργανώσεων και συναυλία. Ομως η πορεία υπερηφάνειας ήταν αρκετή για να ανταποκριθεί χιλιάδες κόσμου, υπό το σύνθημα «Αυτό που μας ενώνει».

Οπως ανέφεραν, μεταξύ άλλων, οι διοργανωτές «η δυναμική διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας σε αυτή τη συγκυρία είναι μεγαλύτερη από ποτέ, καθώς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις της πανδημίας μέσα σε ένα κλίμα προκαταλήψεων, διακρίσεων και φόβου».

Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψε ο Παύλος Χάππιλος, ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του περσινού «MasterChef». Ο επίδοξος μάγειρας εμφανίστηκε στους δρόμους της πόλης φορώντας νυφικό φόρεμα, το οποίο συνδύασε με καπέλο, κοσμήματα και τα αγαπημένα του Sneakers.

Πηγή:espresso.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ