Bachelor – Η παίκτρια με την ωραιότερη πίσω όψη

Bachelor – Η παίκτρια με την ωραιότερη πίσω όψη

Βούτηξε στην πισίνα με στρινγκ μαγιό, σήκωσε το οπίσθιά της κι ο σκηνοθέτης καραδοκούσε, μαζί με τον κάμεραμαν.

Σκηνοθέτες και κάμεραμαν σε ριάλιτι, όπως το Bachelor ή το Big Brother είναι εκπαιδευμένοι πολύ καλά, γνωρίζοντας ότι οι περισσότερες παίκτριες θα δείχνουν σε, σχεδόν, καθημερινή βάση τα κάλη τους και ειδικά τα απόκρυφά σημεία τους. Με πρωταγωνιστικό ρόλο φυσικά να έχουν τα οπίσθιά τους.

Μια εξ αυτών είναι η 22χρονη, Ιωάννα από την πανέμορφη Κεφαλονιά. Η ξανθιά διαγωνιζόμενη βούτηξε στην πισίνα με μικροσκοπικό στρινγκ μαγιό κι όπως σήκωσε ψηλά τα οπίσθιά της η κάμερα ζούμαρε στα ολοστρόγγυλα «φεγγάρια της».

Την «συστατική επιστολή» της για το Bachelor, η 22χρονη Ιωάννα έχει πει ότι στο παρελθόν έχει ταλαιπωρηθεί με τις σχέσεις της και θέλει να κάνει restart με τον Bachelor, δηλαδή τον Αλέξη Παππά.

Το πρώτο πράγμα που κοιτάζει σε έναν άντρα είναι το χαμόγελο του και πιστεύει ότι ο Αλέξης Παππάς θα την ξεχωρίσει για το χιούμορ της και τον αυθορμητισμό της

Θεωρεί ότι στον έρωτα όλα είναι θέμα χημείας, όμως αυτό δεν την τρομάζει γιατί είναι Mixologist, κρατάει στα χέρια της το shaker της αγάπης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ