Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Μπράβο στην ΕΠΟ. Σήμερα ξεκινά το Κύπελλο με τη συμμετοχή ομάδων Superleague, σήμερα ανοίγει τον φάκελο των τηλεοπτικών. Προγραμματισμός όχι αστεία
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μεγάλο πρόβλημα για το OPEN του Σαββίδη – Το ισχυρό συμβόλαιο που τον κρατά στο χέρι

Ήταν τεράστιο το δώρο που έκανε το Open στον ανταγωνισμό

Μεγάλο πρόβλημα για το OPEN του Σαββίδη – Το ισχυρό συμβόλαιο που τον κρατά στο χέρι | to10.gr

Για την ακρίβεια η Λουντμίλα και η Σαγανά. Άφησαν τον Κοκλώνη να φύγει και μαζί του και τα τελευταία δυο μεγάλα ονόματα και προϊόντα που είχε στήσει ο σταθμός από την εποχή του ισχυρού δίπολου Καλημέρης – Μαραγκουδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η φυγή της Καινούργιου στο καθημερινό πρόγραμμα έχει ρίξει το Open στο 5% που σημαίνει πως όλοι οι ανταγωνιστές ή σχεδόν όλοι μπορούν να κάνουν από 12 έως 18 και ο καθένας να είναι ευχαριστημένος για διαφορετικούς λόγους.

Μεγάλη χαμένη η Μπέτυ Μαγγίρα που απ’ ότι μαθαίνω είχε και άλλη τηλεοπτική πρόταση όμως προτίμησε το καθημερινό πρωινό. Με εξυπνάδα βέβαια καθώς ακόμη και 1% να κάνει το πρόγραμμα δεν θα κοπεί.

Η Μαγγίρα έχει ναι μεν ένα μικρό συμβόλαιο 10 μηνών αλλά πανίσχυρο όσον αφορά στις εξασφαλίσεις του και για τον «αέρα» και για την εκπομπή και για τις αμοιβές της. Ίσως στην πορεία αλλάξουν πρόσωπα μπροστά και πίσω από τις κάμερες όμως είναι γνωστό πως δεν υπάρχουν διαθέσιμα πρόσωπα αυτή τη στιγμή στην αγορά και με τέτοιο ανταγωνισμό.

Πηγή:nassosblog.gr

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από