Συγκλονίζει ο Στέφανος Κορκολής μιλώντας για τον καρκίνο – «Νομίζεις ότι ποτέ δεν θα σου συμβεί»

Συγκλονίζει ο Στέφανος Κορκολής μιλώντας για τον καρκίνο – «Νομίζεις ότι ποτέ δεν θα σου συμβεί»

«Η πρόληψη είναι το σημαντικότερο», τονίζει ο ερμηνευτής.

Για την περιπέτεια της υγείας του μίλησε σε συνέντευξή του ο Στέφανος Κορκολής.

Ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στη «μάχη» του με τον καρκίνο λέγοντας χαρακτηριστικά πως τον «έφαγε» το τσιγάρο.

«Δεν έχω κρύψει πως αντιμετώπισα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία μου τα τελευταία χρόνια, μιλάμε για τον καρκίνο, υπό την έννοια πως το ανέφερα σε μία συναυλία για καρκινοπαθείς.

Δεν ήξερα ότι υπάρχει κάμερα από τοπικό κανάλι. Ελλείψει ειδήσεων προφανώς το πήραν και τα μεγάλα κανάλια και το έβγαλαν», είπε αρχικά στην κάμερα του Love it.

«Είναι δυστυχώς πάρα πολύ της μόδας»

Στη συνέχεια, σημείωσε: «Δεν είχα τη διάθεση να βγω και να το πω. Όχι. Απλώς έγινε έτσι και φυσικά μετά βρήκα την ευκαιρία να πω σε νέους ανθρώπους κυρίως να σταματήσουν το κάπνισμα. Δηλαδή εμένα με έφαγε το τσιγάρο, άρα ήταν μια καλή ευκαιρία.

Επειδή αυτή είναι μια αρρώστια που νομίζεις ότι ποτέ δεν θα σου συμβεί, αλλά συμβαίνει πάντα στον διπλανό, είναι δυστυχώς πάρα πολύ της μόδας. Και η πρόληψη είναι το σημαντικότερο».

Στέφανος Κορκολής και Αντώνης Ρέμος μαζί στο Βεάκειο στις 20 Σεπτεμβρίου

Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος Κορκολής, μαζί με την εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη, θα μας «διηγηθεί με Νότες» τις δικές του μουσικές ιστορίες το βράδυ της Πέμπτης 20/9 στο Βεάκειο θέατρο του Πειραιά.

Ο Αντώνης Ρέμος τιμά επί σκηνής τις «Μουσικές Ιστορίες» του διεθνούς φήμης συνθέτη καθώς αποτελεί σημαντικό μέρος τους.

Λίγοι ίσως ξέρουν πως η «Μουσική τους Ιστορία» ξεκίνησε το 1993 στα πρώτα βήματα του Αντώνη Ρέμου τα οποία ξεκίνησαν με τον Δημήτρη Μητροπάνο και τον Στέφανο Κορκολή στο «Διογένης Παλλάς». Μία συνεργασία τότε, μία δυνατή φιλία σήμερα που ήδη μετρά τριάντα χρόνια.

Η κυκλοφορία του 2008 «100 φορές κομμάτια» που έγραψε ο Στέφανος Κορκολής στον Αντώνη Ρέμο σε στίχους Νίκου Μωραΐτη θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια της σύγχρονης ελληνικής δισκογραφιάς και «Η Στροφή» που κυκλοφόρησε το 2013, σε μουσική δίκη του και στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση  γνώρισε επίσης πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ο Στέφανος και ο Αντώνης θα μοιραστούν παρέα τα τραγούδια που έγραψε ο συνθέτης στον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο και πολλές άλλες μουσικές εκπλήξεις!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο τους ετοιμάζουν νέα τραγούδια.

Προπώληση Ticketservices.gr

Συντελεστές
Σοφία Μανουσάκη: τραγούδι
Κωστής Πυρένης: κιθάρες, τραγούδι
Βασίλης Δεφίγγος: σαξόφωνο, φλάουτο ,πλήκτρα
Ρολη Γιαμοπουλου :τύμπανα -κρουστά -τραγούδι
Βικτωρ Κουλουμπης :μπάσο
Στεφανος Κορκολής :πιάνο -τραγούδι

Στέφανος Κορκολής: πιάνο, ενορχηστρώσεις, διασκευές, τραγούδι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ