Δεν φαντάζεστε τι έκανε για να… τονώσει τους συναδέρφους της!

Δεν φαντάζεστε τι έκανε για να… τονώσει τους συναδέρφους της!

Μία τέτοια συνάδερφο χρειαζόμαστε άπαντες στις εργασίες μας και το σίγουρο είναι ότι η αποδοτικότητα θα ανέβει στα ύψη. Έναν ιδιαίτερο τρόπο να τονώσει το ηθικό των υπαλλήλων του βρήκε το αφεντικό μιας χρηματιστηριακής εταιρείας στην Βαρσοβία της Πολωνίας. Πλήρωσε λοιπόν μία από τις υπαλλήλους του για να κάνει πασαρέλα γυμνή μπροστά στους συναδέλφους της! […]

Μία τέτοια συνάδερφο χρειαζόμαστε άπαντες στις εργασίες μας και το σίγουρο είναι ότι η αποδοτικότητα θα ανέβει στα ύψη.

Έναν ιδιαίτερο τρόπο να τονώσει το ηθικό των υπαλλήλων του βρήκε το αφεντικό μιας χρηματιστηριακής εταιρείας στην Βαρσοβία της Πολωνίας. Πλήρωσε λοιπόν μία από τις υπαλλήλους του για να κάνει πασαρέλα γυμνή μπροστά στους συναδέλφους της!

Όπως αναφέρει η Daily Mail το αφεντικό μιας χρηματιστηριακής εταιρείας στην Πολωνία, εμπνεύστηκε από την ταινία «Ο λύκος της Wall Street», όπου ο πρωταγωνιστής Λεονάρντο Ντι Κάπριο είχε προσλάβει στρίπερ, για την τόνωση του ηθικού των εργαζομένων, που χόρευαν πάνω στα γραφεία της εταιρείας.

Η γυναίκα μετά την πασαρέλα ντύθηκε και επέστρεψε στο… μεροκάματο!

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα που επικαλείται η Daily Mail η υπάλληλος, μόλις το βίντεο διέρρευσε στα social media, παραιτήθηκε.

«Η κατάσταση στην οποία βρέθηκε είναι τραυματική. Είναι σαν βιασμός» είπε μεταξύ άλλων η ψυχοθεραπεύτρια Katarzyna Kucewicz.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ