Νέος «γάμος» για Νίκο Μάνεση και Φαίη Μαυραγάνη!

Νέος «γάμος» για Νίκο Μάνεση και Φαίη Μαυραγάνη!

Έτοιμοι να μείνουν ξανά... στο ίδιο σπίτι

Ο Νίκος Μάνεσης και η Φαίη Μαυραγάνη είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, έχοντας έναν απόλυτα επιτυχημένο γάμο, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να κάνουν έναν… νέο γάμο, συνεργαζόμενοι ξανά στην τηλεόραση.

Οι δυο τους είναι ένα ζευγάρι με «βαθιά» εκτίμηση του ενός στον άλλο, δείχνοντας κάθε φορά στις δηλώσεις τους πόσο ερωτευμένοι είναι, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια γάμου. Οι μεταξύ τους κουβέντες στον αέρα, όποτε δίνεται η δυνατότητα μέσω συνέντευξη, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Ο Μάνεσης και η Μαυραγάνη είναι ευτυχισμένοι στην προσωπική τους ζωή, έχοντας ολοκληρωθεί με την απόκτηση δύο παιδιών, αν και φροντίζουν να μην απασχολούν ιδιαίτερα τη δημοσιότητα με την καθημερινότητά τους, προτιμώντας να κρίνονται για τη δουλειά τους, η οποία παρεμπιπτόντως τους έχει καταστήσει ηγέτες στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Το ακόμη καλύτερο είναι, ότι δεν μπαίνουν σε διαδικασία ανταγωνισμού, καθώς την ώρα που η Μαυραγάνη τελειώνει στο Open, ο Μάνεσης αρχίζει στον Alpha. Οι δυο τους, βέβαια, ποτέ δεν είχαν τέτοιο πρόβλημα, έχοντας γνωριστεί και ερωτευτεί, όταν ήταν σε κοινή στέγη στον ΑΝΤ1.

Ξανά… στο ίδιο σπίτι Μάνεσης και Μαυραγάνη

Οι πληροφορίες μας, όμως, λένε πως δεν αποκλείεται σύντομα να τους ξαναδούμε στο ίδιο «σπίτι». Πέρυσι είχε ακουστεί έντονα, μάλιστα, ότι ο Μάνεσης ήταν κοντά στο να συμφωνήσει με το Open, αποτελώντας «καψούρα» του Ιβάν Σαββίδη, αλλά ο Alpha φαίνεται πως τον είχε αρκετά καλά «δεμένο», ώστε να μην χάσει ένα πολύ δυνατό του «χαρτί» στην ενημέρωση.

Με το Ανοικτό Κανάλι, όμως, να έχει χάσει αρκετά πρόσωπα, δεν αποκλείεται να δούμε να γίνεται το αντίθετο. Το συμβόλαιο της Μαυραγάνη ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και στον Alpha σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ενημέρωσης του Σαββατοκύριακου, βάζοντάς τη μαζί με το σύζυγό της.

Όταν λέμε «μαζί», βέβαια, εννοούμε πως θα συνυπάρχουν στο κανάλι. Με το διάστημα 6-10 το πρωί να μην έχει κάτι ιδιαίτερο, πέραν επαναλήψεων σειρών ή παρόμοιων άλλων προγραμμάτων, ο Alpha θα ήθελε να προσθέσει τη Μαυραγάνη, δίνοντάς της ένα ωράριο που ξέρει πολύ καλά, δίνοντας «πάσα» μετά στον Μάνεση.

Υπάρχει, βέβαια, και το ενδεχόμενο να πάρει την ώρα της εκπομπής του, ώστε ο Μάνεσης να παρουσιάζει το δελτίο του Σαββατοκύριακου και να αφήσει λίγο από το «βαρύ» πρόγραμμα του διημέρου, αλλά είναι ελάχιστα πιθανό να εξεταστεί σοβαρά το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Το πιο λογικό, αν γινόταν η μεταγραφή της Μαυραγάνη, θα ήταν να ξεκινά νωρίς το πρωί και στις 10 να δίνει τη «σκυτάλη» στον άνδρα της, ώστε η ενημέρωση να γίνει απόλυτο «κτήμα» του σταθμού του Πικερμίου, μαζί με την τηλεθέαση, αφού μιλάμε για τους αποδεδειγμένα, βάσει αριθμών, καλύτερους παρουσιαστές του Σαββατοκύριακου τα τελευταία χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ