Mύκονος – Ιταλίδα αναστάτωσε τα Ματογιάννα με το σκισμένο τζιν της (vid)

Mύκονος – Ιταλίδα αναστάτωσε τα Ματογιάννα με το σκισμένο τζιν της (vid)

Ιταλίδα αναστάτωσε τη Μύκονο με τζιν σκισμένο από πίσω, που άφηνε ακάλυπτα τα οπίσθιά της που μαρτυρούσαν πως φοράει στρινγκ εσώρουχο.

Εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα στην Μύκονο, έρχεται κι αυτό: το παντελόνι με σκίσιμο στα οπίσθια. Ιταλίδα βγήκε βόλτα στα Ματογιάννια φορώντας τζιν που είχε μια μεγάλη τρύπα στον αριστερό γλουτό και όπως ήταν φυσικό τράβηξε πάνω της τα βλέμματα και την κάμερα του Mykonos Live TV.

Φαίνεται πως η συγκεκριμένη τουρίστρια ή ζεσταινόταν και επιθυμούσε να παίρνει τον αέρα της ή δεν ήθελε να χάσει χρόνο σε μια επείγουσα ανάγκη.

Μπορεί κάθε κατεργάρης να επέστρεψε στον πάγκο του, αλλά στην Μύκονο εξακολουθούν να καταφτάνουν εντυπωσιακές γυναίκες που τις βλέπεις και …σου κόβεται η ανάσα! Όπως η 28χρονη Khloe Terae, η οποία έχει καταλύσει σε ένα από τα 76 πολυτελή δωμάτια του πεντάστερου ξενοδοχείου Aegon, του μικρού “διαμαντιού” του ομίλου Marriott στο Καλό Λιβάδι, το οποίο δίνει έμφαση στις υπηρεσίες υγείας, ευεξίας και lifestyle.

Η ξανθιά καλλονή από τον Καναδά είναι ένα από τα πιο σeξυ θηλυκά στο Instagram όπου διατηρεί πάνω από τρία εκατομμύρια followers αλλά και ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα καθώς διαθέτει πανέμορφο πρόσωπο και καμπύλες που κολάζουν.

Η Khloeεκίνησε το μόντελινγκ από πολύ μικρή ηλικία, ωστόσο η καριέρα της εκτοξεύτηκε όταν φωτογραφήθηκε για το Playboy και αναδείχτηκε σε “κουνελάκι” της χρονιάς. H Καναδή κουκλάρα άφησε για λίγο τις ανέσεις του συγκροτήματος Aegon, φόρεσε ένα σούπερ σeξυ ολόσωμο μαγιώ και πόζαρε για το Mykonos Live TV.

H κοπέλα ξέρει πώς να τρελαίνει το ανδρικό κοινό και οι πόζες της στην κάμερα του Πέτρου Νάζου το αποδεικνύουν περίτρανα. Με τέτοιες καυτές παρουσίες σαν της Khloe δεν λέει να πέσει το θερμόμετρο στο νησί των Ανέμων.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή:pagenews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ