Η καυτή Χριστίνα Ορφανίδου κουνιέται και ζαλίζει – Και χωρίς σπίτι στη Θεσσαλονίκη (Vids, Pics)

Η καυτή Χριστίνα Ορφανίδου κουνιέται και ζαλίζει – Και χωρίς σπίτι στη Θεσσαλονίκη (Vids, Pics)

Η χυμώδης πρώην παίκτρια του Big Brother, Χριστίνα Ορφανίδου, κάνει παράπονα για το σπίτι που δεν έχει στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν σε αφήνει παραπονεμένο!

Είναι μία από τις πιο χυμώδεις παρουσίες της ελληνικής shoq biz. Η Χριστίνα Ορφανίδου είναι ένα κορίτσι που έγινε γνωστό μέσα από το προηγούμενο Big Brother, αλλά με την εκρηκτική ομορφιά και τις ασυναγώνιστες καμπύλες της, γρήγορα εξελίχθηκε σε sex symbol. Και σίγουρα μία από τις πιο περιζήτητες και καυτές παρουσίες του χώρου.

Για ακόμη μία φορά, λοιπόν, η Χριστίνα φρόντισε να δείξει στους σχεδόν 90.000 ακολούθους της στο Instagram, γιατί δικαίως συγκαταλέγεται στις πιο εντυπωσιακές υπάρξεις της εγχώριας τηλεοπτικής βιομηχανίας, αλλά και των social media. Μέσα από τα νέα βίντεο και τις φωτογραφίες της, η Ορφανίδου παρουσιάζει το εντυπωσιακό κορμί της και της καταπληκτικές καμπύλες της. Ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη.

Κι όμως, η ίδια έχει… παράπονο! Και αυτό το μετέφερε μέσα από ένα σχετικό story στο Instagram. Συγκεκριμένα, η Ορφανίδου παραπονέθηκε δημόσια πως μετά από 18 χρόνια δεν έχει πια σπίτι στη Θεσσαλονίκη. Και αναγκάστηκε να μείνει σε ξενοδοχείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ