Ροζ αποκαλύψεις για Big Brother – Τέσσερις φορές σ3ξ τη μέρα… μπροστά σε όλους (vids)

Ροζ αποκαλύψεις για Big Brother – Τέσσερις φορές σ3ξ τη μέρα… μπροστά σε όλους (vids)

Ξέφυγε τελείως η κατάσταση στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», καθώς η Ανχελίτα και ο Παναγιώτης Πέτσας είναι πλέον... ασυγκράτητοι. Σε βαθμό που προκαλούν τεράστιο πρόβλημα στους συγκατοίκους τους, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

Big Brother: Κανένας δεν μπορεί να κρυφτεί από τα αδιάκριτα βλέμματα του Μεγάλου Αδερφού καθώς μέσα στο σπίτι υπάρχουν κάμερες παντού ακόμα και μέσα στο μπάνιο.

Ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα δεν κρατιούνται και έχουν έρθει πιο κοντά από ποτέ. Μετά τα τρυφερά πλάνα πριν από μερικές μέρες όπου οι δυο τους είχαν κοιμηθεί μαζί ήρθαν και τα καυτά φιλιά μέσα στο μπάνιο. 

Στα πλάνα που προβλήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, είδαμε πως η τραγουδίστρια και το μοντέλο ανταλλάσσουν καυτά φιλιά και είναι ασυγκράτητοι αδιαφορώντας για την κάμερα που τους… παρακολουθεί.

Τη Δευτέρα λοιπόν το βράδυ ήρθαν και νέες αποκαλύψεις, καθώς συμπαίκτες του ανέφεραν On camera πως τους ακούν και τους βλέπουν να κάνουν σεξ κάθε μέρα (τουλάχιστον τέσσερις φορές!) είτε στο μπάνιο είτε κάτω από τα σκεπάσματα.

Το ζευγάρι πάντως δεν μπορεί να το κρύψει και όπως θα δείτε και στα βίντεο παρακάτω, είναι ιδιαιτέρως… διαχυτικοί, κάθε στιγμή μέσα στο σπίτι!

Στο πρώτο βίντεο-ντοκουμέντο ακούστε την αποκάλυψη βόμβα για όσα γίνονται στο σπίτι και παρακάτω δείτε όσα… μπορούν να δείξουν οι κάμερες του Big Brother…

Πηγή: sportdog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ