Game of Chefs – Κατέρρευσε μπροστά στους κριτές από τα κλάματα – Συγκίνησε τους πάντες με την ιστορία της

Game of Chefs – Κατέρρευσε μπροστά στους κριτές από τα κλάματα – Συγκίνησε τους πάντες με την ιστορία της

«Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο γιατί δεν μπορούσα να...»

Τους παίκτες του Game of Chefs κατάφερε και συγκίνησε με την ιστορία της η Αμπίρ, το βράδυ της Τετάρτης (22/9). Η ίδια κατάγεται από το Λίβανο και μαγείρεψε ένα παραδοσιακό λιβανέζικο street food.

Ωστόσο δεν κατάφερε να ετοιμάσει ακριβώς αυτό που είχε στο μυαλό της με αποτέλεσμα να σταθεί μπροστά στους κριτές και να ξεσπάσει σε κλάματα. Λίγο αργότερα, η ίδια αποκάλυψε πως έχει αφιερώσει ολοκληρωτικά την ζωή της προκειμένου να μεγαλώσει μόνη της την κόρη της ενώ τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα. Τελικά, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του Game of Chefs.

Η ιστορία της Αμπίρ που συγκίνησε τους κριτές στο Game of Chefs

«Στην Ελλάδα ήρθα για διακοπές γιατί ο πατέρας μου ήταν έμπορας εδώ. Με τον πόλεμο φύγαμε, πήγαμε Κύπρο και μετά Σαουδική Αραβία. Μετά γυρίσαμε Λίβανο, που χάσαμε την μητέρα σε ατύχημα… Είμαι ανύπαντρη μαμά κι έχω ένα κοριτσάκι 10 χρονών. Είμαι μόνη στην Ελλάδα για πολλά χρόνια.

Πήγα στο Ντουμπάι για κάτι καλύτερο αλλά πάντα ένιωθα ότι εδώ είναι η πατρίδα μου. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο γιατί δεν μπορούσα να δουλέψω και να μου κρατήσει κάποιος το παιδί. Τα τελευταία χρόνια θέλω να κάνω τα όνειρά μου κι ένα από αυτά είναι η μαγειρική». Στο μεταξύ χθες συγκίνησε και ο Άνταμ Κοντοβάς με την αποκάλυψή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ