Η Ζόζεφιν… αλληθώρισε το Instagram

Η Ζόζεφιν… αλληθώρισε το Instagram

Η Ζοζεφίν επέλεξε ελάχιστα ρούχα και «σόκαρε» τους ακόλουθους της

Σε κάθε της συνέντευξη αποδεικνύει πως αποτελεί ένα πρόσωπο πλήρως ξεχωριστό που επιλέγει να διαφέρει από τους υπόλοιπους.

Γεννημένη στις 22 Αυγούστου του 1990 στην Αθήνα, η Ζοζεφιν έχει καταγωγή από τον Λίβανο μέσω της μητέρας της, και από την Γερμανία μέσω του πατέρα της. Ξεκίνησε να πηγαίνει σε ελληνοαμερικάνικο σχολείο, ενώ η τάση να ασχοληθεί με τη μουσική ήταν κάτι που δε κρυβόταν, μιας και από πολύ μικρή έπαιζε πιάνο.

Με το πέρας των σχολικών της υποχρεώσεων, ξεκίνησε να σπουδάζει Marketing – Management στο Αμερικανικό Κολέγιο της χώρας μας.

Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστή κυρίως μέσω βίντεο που ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook, όπου ερμήνευε τραγούδια γνωστών καλλιτεχνών.

Ούσα ακόμα φοιτήτρια, σε μία τυχαία συνάντηση ήρθε σε επαφή με στέλεχος της δισκογραφικής εταιρίας ‘’Panik Records’’. Ο Γιώργος Αρσενάκος διέκρινε πολύ γρήγορα το ταλέντο που τη χαρακτήριζε, με αποτέλεσμα τον Μάρτιο του 2013 η Ζοζεφιν να κυκλοφορήσει το πρώτο της τραγούδι με τίτλο ‘’Για Μία Ακόμα Φορά’’. Μάλιστα έχει συνεργαστεί με και με τον δημοφιλή ράπερ ‘’Snik’’, όπου μαζί έβγαλαν το κομμάτι ‘’Ολα Αλλάζουν’’.

Το 2014 διεκδίκησε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον θεσμό της Eurovision, αλλά τελικώς δεν τα κατάφερε αφού το τραγούδι της ‘’Dancing Night’’ δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά της Eurovision.

Πλέον αρέσκεται στο να ασχολείται με την ποπ έχοντας προσφέρει ορισμένες ιδιαιτέρως μεγάλες επιτυχίες.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και η νέα της επιτυχία ‘’Εγώ’’, το οποίο ήδη έχει κερδίσει τις καρδιές όλων.

Πάντως, εξίσου προσφάτως, έβαλε και μία βόμβα στα social media, καθώς για τις ανάγκες του Just The Two Of Us πόζαρε ημίγυμνη, προκαλώντας πανικό!

Πηγή: starsonline.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ