«Άγριες Μέλισσες» – «Βόμβα» με ερωτικό τρίγωνο

«Άγριες Μέλισσες» – «Βόμβα» με ερωτικό τρίγωνο

Ποιοι μοιράζονται την ίδια γυναίκα; Ανατροπές στον 3ο κύκλο

Επιθετικά επιστρέφουν στην τρίτη σεζόν τους οι «Αγριες μέλισσες» και εκτός από τα βασανιστήρια και τις εξορίες, θα δούμε μέχρι και ερωτικά τρίγωνα που δεν πάει ο νους μας! Ενα από αυτά είναι ο Δούκας και ο Κωνσταντής, πατέρας και γιος, που ερωτεύονται την ίδια γυναίκα, τη Ζωή Μεγαρίτη. Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Πρώτο το TV24 στο τεύχος 550 με ημερομηνία κυκλοφορίας 21-27 Αυγούστου, σας είχε αποκαλύψει τον παράνομο δεσμό ανάμεσα στον Δούκα Σεβαστό και τη Ζωή Μεγαρίτη και όπως φαίνεται, οι σεναριογράφοι θα μας εκπλήξουν ακόμα περισσότερο όταν στο ερωτικό αυτό μπέρδεμα μπλέξουν και τον Κωνσταντή. Ναι, καλά διαβάσατε! Πατέρας και γιος θα ερωτευτούν την ίδια γυναίκα! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!

Οπως θα δούμε και στα πρώτα επεισόδια, οι σχέσεις του Δούκα και της Μυρσίνης έχουν μπει στον πάγο μετά τα τραγικά γεγονότα στο Διαφάνι και τη φυγή τους στη Λάρισα, όπου εγκαθίστανται μόνιμα πια. Να σημειώσουμε πως στα νέα επεισόδια θα δούμε και παίκτρια του GNTM.

Ο άλλοτε ισχυρός άντρας προσπαθεί να φτιάξει από την αρχή την αυτοκρατορία του, να εδραιωθεί στα νέα δεδομένα της χώρας και να συνάψει νέες συμμαχίες. Παράλληλα, μέσα του ξέρει πως η Μυρσίνη ευθύνεται για τα περισσότερα δεινά που τους έχουν βρει, παρόλο που εκείνη προσπαθεί από τη μεριά της να τον εμψυχώσει. Μάταια όμως! Οι εντάσεις μεταξύ τους είναι καθημερινές και ο γάμος τους δείχνει να έχει φτάσει σε τέλμα. Μέσα σε όλα έρχεται να προστεθεί και το γεγονός ότι τα τρία τους παιδιά είναι έτοιμα να καταθέσουν κατά του πατέρα τους και αυτό οδηγεί τον Δούκα σε μεγαλύτερη απελπισία, καθώς ξέρει πως με τη δίκη για τον Θέμελη, αν αποδειχτεί η ενοχή του θα καταδικαστεί με θανατική ποινή και θα οδηγηθεί στο απόσπασμα.

Ο κρυφός έρωτας με τον Κωνσταντή και τον πατέρα του στις Άγριες Μέλισσες

Η Ζωή Μεγαρίτη δεν είχε ερωτικό μπλέξιμο μόνο με τον Δούκα, αλλά και με τον Κωνσταντή, αγνοώντας τη συγγένεια μεταξύ των δύο αντρών. Ο Κωνσταντής μετά τον χωρισμό του με τη Δρόσω και τη μετακόμισή του στη Λάρισα, ανοίγει μαζί με τον Νικηφόρο μια μπουάτ. Ο πόνος για τον χωρισμό του τον ρίχνει στο ποτό και στους εφήμερους έρωτες με σκοπό να ξεχάσει τη μόνη γυναίκα που αγάπησε και συνεχίζει να αγαπάει!

Από την άλλη, η Ζωή Μεγαρίτη είναι μια γυναίκα καταπιεσμένη σ’ έναν γάμο που δεν θέλει, αλλά ο φόβος της εγκατάλειψης του άντρα της και τις συνέπειες που θα έχει αυτό, την κρατάει πίσω! Ενα βράδυ γνωρίζεται με τον Κωνσταντή. Μέσα στην απελπισία τους και τα προβλήματά τους και επηρεασμένοι από το ποτό, αφήνονται στο πάθος και ζουν μια ερωτική περιπέτεια. Μια περιπέτεια όμως που για τον Κωνσταντή δεν έχει μέλλον, αλλά για τη Ζωή τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Είναι το αποκούμπι της για τον δύσκολο γάμο που έχει και προσπαθεί όσο μπορεί να ζήσει στο έπακρο τον παράνομο έρωτά της με τον νεαρό Σεβαστό και να τον διεκδικήσει! Οταν, όμως όλα βγουν στο φως, τότε θα συμβούν ακραία επικίνδυνες καταστάσεις για όλους!

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ