Τεράστια αποτυχία για την Μαλέσκου… (pic)

Τεράστια αποτυχία για την Μαλέσκου… (pic)

Ποιος λούζεται την φετινή αποτυχία; Αυτός που επέλεξε τα πρόσωπα που είναι μπροστά απο τις κάμερες και βεβαίως αυτός που έχει άποψη για την θεματολογία της εκπομπής.

Δυστυχώς η Μαλέσκου ήταν εκείνη που φέτος είπε τι θέλει… με την Μαραγκουδάκη να μην αντιδρά. Άλλωστε είχε σημαντικότερες προτεραιότητες στο πρόγραμμα.

Και τι εννοώ; Τόσο τα άσχετα και χωρίς καμία υπεραξία πρόσωπα μπροστά απο τις κάμερες αλλά και η παραμονή του Σερεμετάκη στην αρχισυνταξία που είναι πολύ καλός επαγγελματίας και άξιος συνάδελφος αλλά δεν μπορεί μόνος του να τρέξει ένα τόσο απαιτητικό καράβι που λέγεται “Σκαϊ” ήταν επιλογές της Ιωάννας.

Μια Ιωάννα που παρά την κουραστική ευφράδειά της – είναι τόσες οι φορές που μιλάει χωρίς να λέει τίποτε επειδή δεν έχει ακουστικό – κοίταξε την πάρτη της. Δεν διάβασε ανταγωνισμό, δεν πήρε πολεμιστές… και άραξε στα περσινά εύθραυστα νουμεράκια της. Και τον ήπιε… τον πικρό καφέ.

Τι θα γίνει απο εδώ και στο εξής; Με 5 και 6% μέσο όρο… δεν βλέπω να γίνονται πολλά. Δυστυχώς… για την ίδια την Μαλέσκου… και την άγνωστη ομάδα της δεν τους βλέπουν ούτε τα σόγια τους. Παρά τα δήθεν αποκλειστικά… που έχουν γραφτεί απο μέρες στις ιστοσελίδες. Γατάκια!

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ