Αποκάλυψη για τον Mad clip! (vid)

Αποκάλυψη για τον Mad clip! (vid)

Στην κάμερα του Χαμογέλα και Πάλι μίλησε ο Light αποκαλύπτοντας ότι υπάρχουν πολλά τραγούδια του με τον Mad Clip που δεν έχουν κυκλοφορήσει

Την πρώτη του αποκλειστική συνέντευξη μετά τον θάνατο του κολλητού και συνάδελφού του, Mad Clip, παραχώρησε στο Χαμογέλα και Πάλι, ο γνωστός τράπερ Light.

«Νιώθω καλά, είμαι χαρούμενος που επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα. Μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να βγούμε, να διασκεδάσουμε. Είναι περίεργη περίοδος για όλους. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δουλέψεις και να συνεχίσεις κανονικά με την καθημερινότητά σου» σημείωσε αρχικά.

Όσον αφορά στην κριτική που δέχθηκε επειδή επέστρεψε στις δραστηριότητές του λίγο καιρό μετά τον θάνατο του φίλου του, δήλωσε:

«Δεν θέλω να δώσω παραπάνω αξία και να απαντήσω. Όποιος γνώριζε προσωπικά τον Πιτ, γνωρίζει τι θα ήθελα. Από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και δικαιώμά του».

Τέλος, ο τράπερ αποκάλυψε ότι υπάρχουν πολλά τραγούδια του με τον Mad Clip που δεν έχουν κυκλοφορήσει και πως αν η οικογένεια του εκλιπόντος δώσει το «οκ» θα κυκλοφορήσουν.

« Υπάρχουν πολλά τραγούδια και project με τον Mad Clip, ολοκληρωμένα και ανολοκλήρωτα, που δεν έχουν κυκλοφορήσει. Θα εξαρτηθεί από την επιθυμία της οικογένειας» υπογράμμισε.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ