Σέρνει στα δικαστήρια τον Τζέιμς Καφετζή ο Ατζούν – Και στη μέση ο Κοκλώνης (Vid)

Σέρνει στα δικαστήρια τον Τζέιμς Καφετζή ο Ατζούν – Και στη μέση ο Κοκλώνης (Vid)

Απίστευτες εξελίξεις με τον Τζέιμς Καφετζή, τον Ατζούν Ιλιτζαλί και τον Νίκο Κοκλώνη, λίγες ώρες πριον το Just The 2 Of Us.

Πρεμιέρα κάνει απόψε το βράδυ 25/09 το Just the 2 of us μέσα από την συχνότητα του ALPHA. Ωστόσο, λίγο πριν εμφανιστούν κριτές και παίκτες στην σκηνή. Τα πράγματα φαίνεται πως είναι… σκούρα, καθώς η Acun Media έστειλε εξώδικο στον Τζέιμς Καφετζή.

Την αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Κοκλώνης όταν το πρωί μίλησε στο “Σαββατοκύριακο με το Μάνεση” για τη μεγάλη πρεμιέρα στον ALPHA. Εκεί ανέφερε ότι δέχθηκαν ένα εξώδικο από την Acun Media σχετικά με τη συμμετοχή του Τζέιμς Καφετζή. Λίγο αργότερα, ο Νίκος Κοκλώνης αναφέρθηκε και πάλι στο γεγονός όταν μίλησε τηλεφωνικά στην πρεμιέρα της Κατερίνας Καραβάτου. Σημειώνοντας πως αυτό έγινε επειδή δεν έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που έφυγε από το Survivor.

«Είναι μια περίεργη μέρα σήμερα γιατί μετά το εξώδικο που μας έστειλε ο Acun για τον Τζέιμς… Φυσικά και ισχύει! Μου έστειλε εξώδικο γιατί δεν έχουν περάσει έξι μήνες από την τελευταία του συμμετοχή στο Survivor, άρα δεν μπορεί να συμμετέχει σε άλλο τηλεοπτικό πρότζεκτ. Τι θα γίνει; Θα δούμε το βράδυ. Μάλλον ο Acun τον θέλει πολύ γιατί δεν το έκανε για άλλους, γιατί έχω μιλήσει με πάρα πολλούς παίκτες για πολλά τηλεοπτικά πρότζεκτ, είτε για συμπαρουσιαστές, είτε για δικές τους εκπομπές, είτε για βοηθητικούς ρόλους και δεν είχα ποτέ πρόβλημα», δήλωσε ο παρουσιαστής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ