Η πρόταση Ατζούν στον πιο αγαπητό παίκτη του Masterchef – Έρχεται άμεσα Αθήνα

Η πρόταση Ατζούν στον πιο αγαπητό παίκτη του Masterchef – Έρχεται άμεσα Αθήνα

Τι ετοιμάζεται να κάνει...

Τα πάντα για να φτιάξει το δικό του Masterchef στον ΣΚΑΪ έκανε το καλοκαίρι ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ωστόσο δεν τα κατάφερε, έφαγε πολλές… πόρτες και τώρα «τρέχει» να σώσει την κατάσταση.

Το Top Chef δεν πηγαίνει όπως περίμεναν στο ΣΚΑΪ, κάνει πολύ χαμηλά νούμερα και στο Φάληρο σκέφτονται πολύ σοβαρά είτε να το… κόψου, είτε να του αλλάξουν ώρα. Γενικά, υπάρχει έντονος προβληματισμός και παρότι υπάρχει πρόθεση να του δώσουν μία… δεύτερη ευκαιρία, δεν φαίνεται πως έχει πολλές πιθανότητες να «σώσει» τη χρονιά.

Ο Τούρκος παραγωγός λοιπόν, αλλιώς είχε σκεφτεί το ριάλιτι μαγειρικής. Από τους δικούς συνεργάτες άλλωστε υπήρχαν οι… διαρροές, πως θα κοντράρει στα ίσια το Masterchef. Βέβαια, ίσως να τα υπολόγιζε κι αλλιώς. Ίσως πίστευε πως θα μπορούσε… να κλέψει κι αρκετά πρόσωπα από το ριάλιτι του STAR. Οι προτάσεις που έκανε ωστόσο, παρότι έδινε πάρα πολλά χρήματα, έπεσαν στο κενό.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ καιρό, ο Ατζούν έκανε μία απίστευτη πρόταση στους τρεις κριτές (Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης) ωστόσο παρότι τα χρήματα πλησίαζαν στο ένα εκατομμύριο ευρώ, η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Πέμπτης (23/09) ο γνωστός σεφ Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος μίλησε για την άρνηση των κριτών του MasterChef να αποδεχτούν μια άκρως δελεαστική οικονομική πρόταση από τον Ατζούν Ιλιτζαλι, ώστε να μετακομίσουν στον ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε τα όσα είχαν γραφτεί, τονίζοντας ότι ο Τούρκος παραγωγός τους είχε προσφέρει συμβόλαιο που άγγιζε το ένα εκατομμύριο ευρώ, με τους ίδιους να αποφασίζουν να παραμείνουν στο Star.

«Ναι, ισχύει! Είχαμε μια πάρα πολύ δελεαστική πρόταση από άλλο κανάλι, από μια αντίστοιχη εκπομπή. Τα ποσό είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, πολύ δελεαστικό ποσό, αλλά πέραν το χρημάτων νομίζω ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να βάλουμε στο αντίβαρο», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ