Βαριά «χυλόπιτα» στον Ιβάν Σαββίδη με ένα SMS!

Βαριά «χυλόπιτα» στον Ιβάν Σαββίδη με ένα SMS!

Η «μετρ» της μόδας είχε δώσει τα χέρια με τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και τελικά έριξε «άκυρο» και πάει στον ΑΝΤ1! Ολο το παρασκήνιο...

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό. Ναι, ο τίτλος είναι ακριβής. Και όπως επιβεβαιώνεται από κύκλους του OPEN, ακριβώς έτσι έγιναν τα πράγματα. Με την παρουσιάστρια να ρίχνει «άκυρο» μέσω SMS σε… έτοιμη εκπομπή και ενώ είχε πει το «ναι» και είχε ξεκινήσει η επάνδρωση του νέου consept!

Η παρουσιάστρια δεν είναι άλλη από την Ελενα Χριστοπούλου. Η οποία, όπως αναφέρουν και σχετικά δημοσιεύματα, «άδειασε» τον Ιβάν Σαββίδη και το OPEN με ένα… γραπτό μήνυμα! Αυτό ψιθυρίζεται έντονα στους διαδρόμους του καναλιού, για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να ρίξει «άκυρο» στο αφεντικό του ΠΑΟΚ η «μετρ» της μόδας και του στιλ, αναφορικά με την επικείμενη συνεργασία της με το OPEN! Με ένα απλό sms ενημέρωσε τους ανθρώπους του σταθμού και Ιβάν Σαββίδη για την πρόθεσή της να μην είναι στη θέση της παρουσιάστριας μεσημεριανής γυναικείας εκπομπής, παρότι είχε δώσει τα χέρια!

Οπως γίνεται αντιληπτό, αυτό είναι ένα ακόμη ένα ηχηρό «χαστούκι» στην προσπάθεια του OPEN να βρει τρόπο να ανεβάσει τα καταβαραθρωμένα νούμερα, που το έχουν φέρει στην τελευταία θέση των μετρήσεων, μεταξύ του ανταγωνισμού.

Οπως έγινε γνωστό, η πρώην δασκάλα του «GNTM», κριτής του «My style rocks» και μάνατζερ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, αφού άδειασε το OPEN με… μήνυμα, έκανε αποδεκτή την πρόταση του ANT1 και θα είναι ένα από τα τέσσερα μέλη της κριτικής επιτροπής τού «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», μαζί με τους Γρήγορη Αρναούτογλου, Τάκη Ζαχαράτο και Κρυσταλλία Ρήγα.

Μάλιστα, ούτε αυτό το γνώριζαν στο OPEN. Και το παρασκήνιο έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ενώ η εκπομπή της Χριστοπούλου στο «ανοιχτό κανάλι» βρισκόταν προχωρούσε κανονικά, με αναζήτηση των άμεσων συνεργατών της και αναμένονταν οι τελικές υπογραφές για να μπουν άπαντες στα γυρίσματα με στόχο η εκπομπή να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Νοεμβρίου, τα στελέχη του Οpen έμαθαν μέσα από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και στη συνέχεια από την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού του Αμαρουσίου ότι η Χριστοπούλου παίρνει την τελευταία στιγμή τη θέση της Ζέτας Μακρυπούλια στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Και φυσικά έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Και οι υπεύθυνοι έτρεχαν να βρουν τρόπο να εξηγήσουν στον Ιβάν Σαββίδη τι είχε συμβεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ