«Πόσο γοητευτικός είσαι» – Ο θαυμασμός της Φαίης για Έλληνα ηθοποιό και η αντίδραση του Λιάγκα (vid)

«Πόσο γοητευτικός είσαι» – Ο θαυμασμός της Φαίης για Έλληνα ηθοποιό και η αντίδραση του Λιάγκα (vid)

Ο θαυμασμός της Φαίης και τα πειράγματα του Γιώργου Λιάγκα.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη live στο στούντιο του Πρωινό Αντ1 και δεν έλειψαν τα πειράγματα του Γιώργου Λιάγκα, τη στιγμή που η Φαίη Σκορδά θαύμαζε τον τηλεοπτικό δάσκαλο από τις Άγριες Μέλισσες.
Όταν ο Λάμπρος από τις Άγριες Μέλισσες μπήκε στο πλατό, η Φαίη είπε χιουμοριστικά πως θα ήθελε πολύ να αγκαλιάσει τον ηθοποιό σαν άλλη Jennifer Lopez με τον Ben Affleck.

Ο θαυμασμός της Φαίης για τον… δάσκαλο:

«Δεν τα πάω καλά με τις συνεντεύξεις», είπε ο Γκοτσόπουλος με τη Φαίη να τονίζει πως αυτό το χαρακτηριστικό τον κάνει πιο γοητευτικό και αυτή η συστολή του είναι τρυφερή.

Τι πιστεύει ο Γκοτσόπουλος για την εξωτερική του εμφάνιση:

Με αφορμή μια παλαιότερη δήλωση του ηθοποιού για το ότι δεν είχε καθρέπτη σπίτι του, ο Γιώργος Λιάγκας ήθελε να μάθει αν καταλαβαίνει ο 35χρονος ηθοποιός τη δύναμη της εμφάνισής του με τον ίδιο τον Γκοτσόπουλο να εξομολογείται:

«Σε μεγάλη ηλικία άρχισα να καταλαβαίνω, όταν μου έκαναν ένα κοπλιμέντο. Αλλά η ομορφιά είναι ζήτημα δύναμης και προοπτικής και πιστεύω στην ομορφιά του μυαλού, δεν δίνω μεγάλη σημασία όμως γιατί έχω γνωρίσει ανθρώπους εμφανίσιμους που δεν μου είπαν τίποτα. Δεν παίζει ρόλο η ομορφιά και στην ερωτική ζωή, με ενδιαφέρει η ματιά, η συνάντηση».

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος εξήγησε το άγχος που έχει με τις live τηλεοπτικές εμφανίσεις τονίζοντας:

«Στον αέρα έχω ένα άλλο άγχος, πρέπει να είσαι σωστά τοποθετημένος και σε βλέπει πολύς κόσμος, κι επειδή ο λόγος έχει δύναμη, θέλω να είμαι προσεκτικός στο τι λέω και πώς το λέω», τόνισε ο ηθοποιός.

Μιλώντας για τις Άγριες Μέλισσες και τον τρίτο κύκλο που κάνει σήμερα (27/9/2021) πρεμιέρα ο Γκοτσόπουλος πρόδωσε τα εξής:

«Όταν αποφασίσαμε να κάνουμε την τρίτη χρονιά, δεν θέλαμε να ήταν όμοια με τη δεύτερη, θέλαμε να κάνουμε κάτι ακόμα καλύτερο, θέλαμε να ανεβάσουμε τον πήχη, τα σενάρια για τα 30 πρώτα επεισόδια, και το ένα είναι καλύτερο από το άλλο, είναι από τα ωραιότερα πράγματα που έχουν γράψει τα παιδιά, νέες δράσεις, μπαίνουν πολλοί έμπειροι ηθοποιοί, πολύ κόσμος, έχουμε φύγει από τη βεντέτα αλλά υπάρχει ένας αόρατος εχθρός».

Ο τηλεοπτικός Λάμπρος εξήγησε τι θα δούμε και στον ρόλο που θα ενσαρκώσει ξανά ο ίδιος τη φετινή σεζόν στις Άγριες Μέλισσες:

«Ο δάσκαλος πιστεύει στην ελευθερία του πνεύματος. Δεν θα μπορούσε να είναι υπόδουλος σε ένα φασιστικό καθεστώς, όμως δεν ζει σε μια ουτοπία και έχει συμφωνήσει με την Ελένη πως δεν θα προκαλέσουν.

Όταν όλο αυτό τους φέρνει σε έναν γκρεμό, πρέπει να αντιδράσουν. Ο δάσκαλος κατηγορείται άδικα στα πρώτα επεισόδια και μπαίνει σε μια λίστα επειδή θέλουν να παγιδευτεί. Ο Λάμπρος θα είναι μάρτυρας σε ένα γεγονός που ο ίδιος θα πρέπει να αποφασίσει πώς θα το κρύψει, πού θα το πει.

Η Ελένη μπλέκεται στο συμβάν, μιας και ο άνθρωπός της διώκεται άδικα», είπε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ο οποίος αποκάλυψε σχετικά με τη Λέρο:

«Ταξίδεψα στη Λέρο σαν μια προσωπική έρευνα, ένας χώρος διαμορφώνει την ψυχολογία των ανθρώπων, έκανα μόνος μου αυτό το ταξίδι στα στρατόπεδα των φυλακισμένων. Οι σεναριογράφοι έχουν εμπνευστεί από πραγματικά δεδομένα», τόνισε ο ηθοποιός.

Πηγή: queen.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ