«Μας έβριζε αισχρά και μας απειλούσε – Βγαίναμε στη σκηνή τρέμοντας»

«Μας έβριζε αισχρά και μας απειλούσε – Βγαίναμε στη σκηνή τρέμοντας»

«Ξέρω πολλά ακόμα περιστατικά βίας που δεν έχουν βγει ακόμη στο φως», αποκάλυψε ο Σταύρος Νικολαΐδης

Ο γνωστός ηθοποιός, Σταύρος Νικολαΐδης σε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη, μίλησε για την περιπέτειά του με τον κοροναϊαό, τα νέα του βήματα στο θέατρο, αλλά και για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

«Πέρασα τον κοροναϊό πολύ βαριά. Έμεινα 10 μέρες στο σπίτι με υψηλό πυρετό και μία εβδομάδα στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με πνευμονία και χαμηλό οξυγόνο. Ένιωθα συνέχεια τον φόβο μην εισαχθώ σε ΜΕΘ.

Ήμουν σαν αγρίμι σε κλουβί. Ξάπλωνα, ίδρωνα, δεν βολευόμουν, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ήταν πολύ περίεργο. Οι νοσοκόμες δεν μου έλεγαν και πολλά πράγματα. Κάποια στιγμή είχε μάθει όλο το νοσοκομείο για μένα και έρχονταν οι νοσοκόμες από όλες τις πτέρυγες να με δουν. Αλλά με περιποιήθηκαν καλά. Μου έδιναν δύο αντιβιώσεις και ενέσεις κορτιζόνης. Ήμουν ψυχολογικά και σωματικά καταβεβλημένος. Κόλλησε και η γυναίκα και το παιδί μου, αλλά πιο ελαφριά», είπε ο Σταύρος Νικολαΐδης για την πρόσφατη περιπέτεια του.

Ο ίδιος μάλιστα δεν κρύβει την αγωνία του για την εξέλιξη της λόγω της πανδημίας.

Για τον ρόλο που υποδύεται στην παράσταση του Γιώργου Θεοδοσιάδη «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω» αποκάλυψε ότι στην αρχή τον δυσκόλεψε.

«Στην αρχή στις πρόβες ήταν πολύ περιοριστικό για μένα. Έπρεπε να μάθω τι λέει ο ρόλος και μετά να το μεταφράσω σε κινήσεις. Σαν παντομίμα. Στη ζωή μου δεν έχω κάνει ποτέ τον μουγκό, λέω πάντα αυτό που σκέφτομαι και το έχω πληρώσει πολύ. Ίσως λίγο τα τελευταία χρόνια το κάνω διπλωματικά, εξ ανάγκης».

Το νέο τηλεοπτικό πεδίο και τη λαμπρή επαναφορά της μυθοπλασίας τα βλέπει με ελπίδα, και ο ίδιος, όπως αποκάλυψε, θα ήθελε στο εξής να ασχοληθεί με πιο δραματικούς ρόλους, «θέλω να κάνω περισσότερο δράμα, γιατί το έχω στερηθεί. Είναι απωθημένο πολλών χρόνων, θα ήθελα να μπω πιο βαθιά σε δραματικούς ρόλους.

Με γοητεύει πολύ η δουλειά μου, γιατί δεν είναι ένα επάγγελμα που το έχω κληρονομήσει από τον πατέρα μου. Βγαίνει από μέσα μου. Είμαι σχεδόν τριάντα χρόνια στη δουλειά. Βέβαια, το ότι φαίνομαι πιο νέος από ό,τι είμαι συχνά με περιορίζει στους ρόλους. Γιατί ένας σκηνοθέτης δεν θα πάρει εμένα για νεαρό, ούτε όμως και για πενηντάρη».

Μιλώντας τέλος για την προσωπική του εμπειρία κακοποιητικών συμπεριφορών στο χώρο του θεάτρου, ο Σταύρος Νικολαΐδης είπε:

«Είχε τύχει πριν από μερικά χρόνια να γυρίσω, από πρόβα και να είναι τόσο άσχημη η συμπεριφορά του σκηνοθέτη, που έκλαιγα στην αγκαλιά της γυναίκας μου. Ερχόταν πριν από την παράσταση και καθόταν πίσω στα παρασκήνια.

Μας έβριζε αισχρά και μας απειλούσε ακόμα και την ώρα της παράστασης και εμείς βγαίναμε στη σκηνή τρέμοντας. Τότε δεν είχα αντιδράσει, γιατί είχα ανάγκη τη δουλειά, αλλά στο εξής δεν θα αφήσω να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.

Όποιος μου μιλήσει άσχημα θα τον βουτήξω από τον γιακά. Ξέρω πολλά ακόμα περιστατικά βίας που δεν έχουν βγει ακόμη στο φως», αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ