Τρελαμένη η Κουτσελίνη – «Μου έλεγαν να μου βιάσουν το παιδί»

Τρελαμένη η Κουτσελίνη – «Μου έλεγαν να μου βιάσουν το παιδί»

«Τρέμω το ίδιο για τον κάθε Λιγνάδη»

άλος έχει δημιουργηθεί από το μεσημέρι της Τρίτης (28/9), όταν η Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από την εκπομπή της μίλησε για την παράσταση που ανέβασε ο Δημήτρης Λιγνάδης μέσα στην φυλακή. Η τοποθέτηση της παρουσιάστριας σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media και δεν ήταν λίγα τα υβριστικά μηνύματα που δέχθηκε.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης (29/9), η Ζήνα Κουτσελίνη ξεκαθάρισε στο «Αλήθειες με τη Ζήνα», πως σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησε να «ξεπλύνει» τον Δημήτρη Λιγνάδη και πως την εξόργισαν οι απειλές που δέχθηκε για τον 11χρονο γιο της.

Το ξέσπασμα της Ζήνας Κουτσελίνη

«Αυτό είπαμε χθες και προσπαθήσαμε να το βροντοφωνάξουμε. Είπαμε ότι ήμασταν καλεσμένοι; Έγινε το Σαββατοκύριακο και τίποτα δεν κουνήθηκε. Ποιοι ήταν αυτοί οι 10-20 που πήγαν στην παράσταση και χειροκροτούσαν; Αυτοί να βγουν να το πουν όχι εμείς να εγκαλούμαστε ότι ξεπλένουμε τον Δημήτρη Λιγνάδη γιατί κάποιοι άλλοι προύχοντες εκεί πήγαν στη φυλακή.

Είμαι μάνα 11χρονου παιδιού. Μου έλεγαν στο διαδίκτυο να μου βιάσουν το παιδί! Εμένα να μου βιάσουν το παιδί; Τρέμω το ίδιο για τον κάθε Λιγνάδη! Για όνομα του Θεού!» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ