Σοκ – Στο νοσοκομείο με γυάλινο μπουκάλι 18 εκ. και… τηλέφωνο του ντους στον πρωκτό τους

Σοκ – Στο νοσοκομείο με γυάλινο μπουκάλι 18 εκ. και… τηλέφωνο του ντους στον πρωκτό τους

Δύο άνδρες «έπαιζαν», ο ένας με μπουκάλι 18 εκ. και ο άλλος με το τηλέφωνο του ντους και βρέθηκαν στο νοσοκομείο!

Γιατί κάποιος να χρησιμοποιήσει ένα γυάλινο μπουκάλι 18 εκατοστών για να… ξύσει τον πισινό του; Και πώς, στο όνομα όλων των παράξενων περιστατικών αυτού του πλανήτη, αυτό το μπουκάλι… κόλλησε στον πρωκτό του από το… ξύσιμο;

Ένας νεαρός, αναγκάστηκε να μπει στο νοσοκομείο, για να του αφαιρεθεί ένα γυάλινο μπουκάλι μήκους 18 εκατοστών και πάχους δύο 4 εκατοστων, αφού το έβαλε στον ορθό του, ενώ (όπως λέει) έξινε το κνησμώδες πίσω μέρος του.

Ο Wen υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί το μπουκάλι. Πήγε στο νοσοκομείο Dongguan στη Νότια Κίνα, όπου είπε στους γιατρούς ότι προσπαθούσε να ξύσει τον πισινό του με ένα αντικείμενο, όταν «γλίστρησε ξαφνικά μέσα στο σώμα του»!

Αμέσως εξετάστηκε από τον Δρ Lin Jun, διευθυντή του Τμήματος Χειρουργικής Παχέος εντέρου και ορθού στο νοσοκομείο. Μετά από εξέταση και ακτινογραφία, ο γιατρός έμεινε άφωνος, καθώς συνειδητοποίησε ότι ήταν ένα μπουκάλι που είχε κολλήσει μέσα στο ορθό του ασθενούς. Ενα τεράστιο μπουκάλι, που προφανώς δεν μπορεί να… γλίστρησε. Ο Wen πήρε εξιτήριο λίγες ώρες μετά την επέμβαση του την ίδια μέρα.

Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό! Σε ένα άλλο περιστατικό, ένας άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας τον ορθό του, το… τηλέφωνο και έναν πλαστικό σωλήνα του ντους, για το οποίο είπε ότι «γλίστρησε μέσα μου κατά λάθος» στο μπάνιο. Ο 26χρονος άνδρας, ο οποίος πήγε στο νοσοκομείο αφού αναγκάστηκε να λύσει το σωλήνα και να αφήσει μέσα του το… τηλέφωνο, αρνήθηκε ότι είχε βάλει ο ίδιος την κεφάλή του ντους εκεί. Τα ζωτικά του ήταν σταθερά και δεν υπήρχαν ενδείξεις αίματος στο ορθό του, σύμφωνα με την έκθεση του νοσοκομείου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ