Διπλή μεταγραφή παλεύει ο Ιβάν Σαββίδης

Διπλή μεταγραφή παλεύει ο Ιβάν Σαββίδης

Προσπαθεί να «κλέψει» μεγάλο όνομα που είχε συμφωνήσει με άλλον και να φέρει διευθυντή-σωτήρα.

Πριν λίγο καιρό όλα έδειχναν διαζύγιο. Και μάλιστα πολύ οδυνηρό. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα τα πράγματα φαίνεται να αναθερμαίνονται. Με τις δύο πλευρές να προσπαθούν να δουν εάν υπάρχει τρόπος για να τα βρουν. Κάτι όχι και τόσο απλό. Εξηγούμαστε…

Ο Αντώνης Κανάκης είναι το μήλον της έριδος για τον ΑΝΤ1 και το ΟΡΕΝ. Ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε και έκανε must πρόγραμμα τους «Ράδιο Αρβύλα», τα είχε σπάσει πριν λίγο καιρό με τους ανθρώπους του «Ανοιχτού Καναλιού», αλλά τώρα φαίνεται ότι υπάρχει επαναπροσέγγιση. Αν και δεν είναι μυστικό πως και ο ANT1 έχει μπει δυναμικά στην κουβέντα για επιστροφή της πετυχημένης τηλεοπτικής παρέας. Για την ακρίβεια, λεγεται ότι ο Κανάκης είχε ουσιαστικά συμφωνήσει να επιστρέψει, αλλά αυτό φαίνεται να έχει ανατραπεί τώρα.

Ποιο θα είναι άραγε το κανάλι του Αντώνη Κανάκη για αυτή τη σεζόν; Ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίζεται να έχει αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα για τη μεγάλη… μεταγραφή, αλλά αυτό είναι αναιπέσθητο. Και όχι αρκετό ακόμη, για να επιφέρει την τελική συμφωνία.

Την ίδια ώρα στο στο OPEN έχουν βγει στην αγορά και για επιτελικές θέσεις. Καθώς αναζητούν τον επόμενο διευθυντή προγράμματος του καναλιού. Οι φήμες λένε πως το κανάλι πολιορκεί στενά τον Λάμπη Ταγματάρχη και περιμένουν άμεσα τηλέφωνο για το μεγάλο «ναι». Ισως και σήμερα, όπως ανέφερε η εκπομπή «Mega Καλημέρα». «Είναι ένας άνθρωπος σωτήρας προγραμμάτων», ανέφερε με νόημα η Ελεονώρα Μελέτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ