Νένα Μεντή – Γιατί ζει χωριστά με τον εδώ και 44 χρόνια σύντροφό της  (vid)

Νένα Μεντή – Γιατί ζει χωριστά με τον εδώ και 44 χρόνια σύντροφό της (vid)

Η Νένα Μεντή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show και μίλησε με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό για πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον πρώτο της γάμο και τον πρόωρο θάνατο του συζύγου της.

Αναφέρθηκε στη σχέση της με την τηλεόραση και τις δουλειές που αγάπησε

«Κάποιες δουλειές που έχω κάνει στην τηλεόραση θα ήθελα να τις είχα αποφύγει και κάποιες άλλες τις υπογράφω» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Για έναν ηθοποιό του θεάτρου, η τηλεόραση είναι αποτρόπαιη».

Η Νένα Μεντή αναφέρθηκε και στον λόγο που άφησε το θέατρο, για τέσσερα χρόνια, και την οδήγησε στο πάθος της για την χαρτοπαιξία, ένα πάθος που έσβησε ακαριαία με τον ερχομό της κόρης της.

Η ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση της με τον σύντροφό της μετά από 44 χρόνια κοινής πορείας και εξήγησε γιατί έχουν αποφασίσει να ζουν χωριστά: «Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί 44 χρόνια. Με τον πατέρα της κόρης μου μείναμε μαζί στο σπίτι για 25 χρόνια. Τα τελευταία 15 χρόνια μένουμε χωριστά, αλλά είμαι μαζί και αγαπημένοι». Απέφυγε όμως να αναφερθεί περαιτέρω στην οικογένειά της καθώς δεν θέλει καθόλου να βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας τα προσωπικά της.

Η Νένα Μεντή επίσης αποκάλυψε γιατί δεν την είδαμε στην ταινία «Ευτυχία», στον ρόλο της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου που είχε ενσαρκώσει με επιτυχία στο θέατρο: «Μου πρότειναν να παίξω την «Ευτυχία» αλλά δεν μου άρεσε το σενάριο, το βρήκα μικροαστικό και δεν θα μπορούσα να την κάνω χωρίς τον Πέτρο Ζούλια».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ