Λυτρώθηκε από τον… αυνανισμό γνωστό μοντέλο!

Λυτρώθηκε από τον… αυνανισμό γνωστό μοντέλο!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει, πλέον, ένα μοντέλο που «είχε χάσει την όρεξή του σεξ».

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει, πλέον, ένα μοντέλο που «είχε χάσει την όρεξή του σεξ».

Η Καμίλα Ελ αποκάλυψε πώς κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα και να αυξήσει τη λίμπιντό της.

Υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι υποθέτουν ότι είναι ένα υπερσεξουαλικό άτομο επειδή μοιράζεται σέξι φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Αλλά αυτό, σύμφωνα με την ίδια, απέχει πολύ από την αλήθεια καθώς η 21χρονη, από το Μαϊάμι της Φλόριντα, πάλευε για χρόνια με τη χαμηλή της λίμπιντο.

Πιστεύει ότι ήταν αποτέλεσμα των αντισυλληπτικών χαπιών που έπαιρνε τα οποία επηρέασαν επίσης την ψυχική της υγεία.

Η Καμίλα δοκίμασε κάθε είδους τεχνικές για να αυξήσει τη σεξουαλική της ορμή, από προγραμματισμένο αυνανισμό έως γυμνή γιόγκα και συμπληρώματα.

Η στροφή στη διατροφή της και η γιόγκα

Η Καμίλα, η οποία έχει 55.000 ακόλουθους στο Instagram, άρχισε να ερευνά φυσικές μεθόδους για την ενίσχυση της λίμπιντο.

Όπως η ίδια εξήγησε διαβάζει για τη γιόγκα, την αλλαγή της διατροφής και τη λήψη διαφορετικών συμπληρωμάτων για να ενισχύσει τη σεξουαλική της ορμή. «Ήμουν πραγματικά σκεπτική στην αρχή, αλλά πίστευα ότι αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσω.» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσει την σεξουαλική της διέγερση, η Καμίλα αναθεώρησε τη διατροφή της κόβοντας την επεξεργασμένη ζάχαρη και τρώγοντας περισσότερα λαχανικά και χόρτα.

Το μοντέλο είχε επίσης τη συνήθεια να ενεργοποιείται προγραμματίζοντας τον καθημερινό αυνανισμό.

Η Καμίλα, η οποία ασκείται έξι φορές την εβδομάδα για να διατηρεί το σώμα της τονωμένο, διαπίστωσε ότι η γιόγκα την βοήθησε επίσης στη διέγερση.

«Κάνω γιόγκα το πρωί και τελειώνω τη μέρα μου στο γυμναστήριο. Μου αρέσει να ανακατεύω τα πράγματα με την προπόνηση με βάρη για να διατηρήσω τον εαυτό μου υγιή, αλλά η γιόγκα πραγματικά σας φέρνει σε επαφή με το σώμα σας. Ειδικά κάνοντας θέσεις που ανοίγουν τους γοφούς σας, νιώθω πάντα τόσο σέξι, γεμάτη αυτοπεποίθηση και χαλαρή μετά από μια συνεδρία.

Αν νιώθω πεσμένη, μου αρέσει να κάνω γυμνή γιόγκα για να επιστρέψω στα βασικά και να νιώσω συνδεδεμένη με το σώμα μου και να έχω επίγνωση της σωματικής και ψυχικής μου κατάστασης».

«Όταν ασκώ γιόγκα μερικές φορές το μυαλό μου παρασύρεται και σκέφτομαι να κάνω σεξ στη θέση της γιόγκα που βρίσκομαι. Είναι έξτρα κίνητρο!», συμπληρώνει.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ