Παίκτης της Γαλλίας έφαγε άκυρο από μοντέλο του Onlyfans (pics & vid)

Παίκτης της Γαλλίας έφαγε άκυρο από μοντέλο του Onlyfans (pics & vid)

«Πόρτα» στην ανήθικη πρόταση ενός ποδοσφαιριστή της Εθνικής Γαλλίας έριξε το μοντέλο του OnlyFans Ναταλί Αντρεανί.

Ο άσος τον «τρικολόρ» πρότεινε στη μελαχρινή συμπατριώτισσά, Ναταλί Αντρεανί, του το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ για μία νύχτα μαζί του. Η Γαλλίδα καλλονή είναι μοντέλο του OnlyFans

Παρά το μεγάλο χρηματικό ποσό η 50χρονη αρνήθηκε την προσφορά. Στο γαλλικό περιοδικό «Public», έλαβε την πρόσκληση στη γνωστή πλατφόρμα OnlyFans, όπου ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με ελάχιστα ρούχα. Όπως δήλωσε, της αρέσει να ντύνεται προκλητικά.

Οι φωτογραφίες της φαίνεται ότι προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, η Αντρεανί ισχυρίζεται ότι η πρόταση δεν έγινε μία αλλά περισσότερες φορές.

«Αλλά αρνήθηκα. Με παίκτη της Εθνικής Ομάδας της Γαλλίας; Σοκαρίστηκα. Είναι κρίμα γιατί αν δεν μου πρόσφερε τα χρήματα, θα μπορούσα να έχω δεχτεί την πρότασή του» δήλωσε η μελαχρινή γυναίκα.

Φυσικά όλοι αναρωτιούνται ποιος είναι ο διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής, το όνομα του οποίου, όπως αναφέρει, δεν πρόκειται να αποκαλύψει.

Η Αντρεανί έχει κάνει περιστασιακές σχέσεις με νεαρούς άνδρες που είναι περίπου στην ηλικία των παιδιών της (26 και 23 ετών), μεταφέρει η Metrosport.

«Είμαι 50 και σεξουαλικά ενήλικη. Το απολαμβάνω και ανακαλύπτω πράγματα που δεν έχω ανακαλύψει ποτέ πριν», λέει υποστηρίζοντας πως αυτή την περίοδο είναι μόνη. Τέλος, αποκάλυψε ότι της έχουν κάνει προτάσεις για να γυρίσει ταινίες πορνό.

«Η εταιρεία “Jacquie & Michel” επικοινώνησε μαζί μου. Προσπάθησαν με πολλά χρήματα… Αλλά με αυτά που κερδίζω, δεν ενδιαφέρομαι να κάνω πορνό» τόνισε η Αντρεανί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ