Οι γυμνές σκηνές της Ναταλίας Δραγούμη και το σκληρό π@ρν@

Οι γυμνές σκηνές της Ναταλίας Δραγούμη και το σκληρό π@ρν@

Η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε πως απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη για κάποιον που κέρδισε χρήματα αναπαράγοντας σκηνές της σε μονταρισμένο βίντεο μέσα σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου.

Η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε την δικαστική της περιπέτεια προκειμένου να βγάλει άκρη με κάποιον που χρησιμοποιούσε γυμνές σκηνές της από σίριαλ για πορνογραφικό υλικό.

«Όταν αποφασίζεις να κάνεις γυμνό, δεν μπορείς να το μετανιώσεις μετά και δεν μπορείς να ξέρεις σε ποιανού το σπίτι θα πάει. Κάτι πολύ σημαντικό, που δεν το είχα τότε υπόψιν μου, είναι το Internet. Δεν το ήξερα. Αν ήξερα ότι μπορεί να πάρουν σκηνές και να κυκλοφορήσουν, χωρίς να πας να δεις την ταινία ή το σίριαλ, εκεί μπορεί να το είχα ξανασκεφτεί.» δήλωσε η Ναταλία Δραγούμη στην ΕΡΤ.

«Έχει γίνει δικαστήριο, είμαστε περίπου 50 ηθοποιοί, όπου ένας άνθρωπος μας πήρε σκηνές από σίριαλ και έβγαλε πάρα πολλά λεφτά, γιατί πλήρωνες τότε στο διαδίκτυο.. Υπάρχει μία ειδική κάρτα κι έβαζε εμάς για βιτρίνα από σκηνές. Το έβαζε και πλήρωνε αυτός που ήθελε να το δει και μετά πήγαινε σε σκληρό υλικό, που δεν είχε καμία σχέση με εμάς. Έλληνας ήταν, που τελικά δικάστηκε.» συμπλήρωσε η Ναταλία Δραγούμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ