Η Ντέμι Μουρ δίπλα σε ένα τεράστιο πέος! (Pic)

Η Ντέμι Μουρ δίπλα σε ένα τεράστιο πέος! (Pic)

Θαύμασε την τέχνη η Αμερικανίδα ηθοποιός

Οι διακοπές της Ντέμι Μουρ (Demi Moore) συνεχίζονται στην Ευρώπη, όπου έδωσε το παρών στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και επισκέφθηκε χώρους τέχνης και εκθέσεις εικαστικών. Σε μία από αυτές τις καλλιτεχνικές εξορμήσεις η σταρ και άλλοτε sex symbol, φωτογραφήθηκε με νόημα δίπλα σε ένα τεράστιο πέτρινο πέος.

«Θαυμάζοντας την τέχνη» (και την ανδρική ανατομία), έγραψε η 59χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός που μετρά τρεις γάμους (ανάμεσα στους συζύγους της ήταν οι ηθοποιοι Μπρους Γουίλις και Άστον Κούτσερ) και ισάριθμα παιδιά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Η σταρ του Striptease έκανε το περασμένο καλοκαίρι διακοπές στην Ελλάδα με την Ράμερ Γουίλις, κόρη του ηθοποιού Μπρους Γουίλις, αποκαλώντας την χώρα μας και τα ελληνικά νησιά «παράδεισο».

Η 32χρονη Ράμερ Γουίλις ανέβασε στο Instagran πoλλές πόζες μαζί με τη μητέρα της και φόντο τη Σαντορίνη. Η νεαρή Γουίλις, η οποία διαθέτει 1,1 εκατομμύρια οπαδούς στα Instagram και Twitter είχε γράψει σε ανάρτησή της: «Το Red Bull της μαμάς πάντα προσπαθεί να μου κλέψει τη λάμψη».

Η Ντέμι Μουρ κατά την παραμονή της στην Ελλάδα έγινε και νονά στην Κρήτη. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε ένα εμβληματικό σημείο του νησιού, στον Ξερόκαμπο Σητείας, στο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου. Το ζεύγος Ανδρέα και Αθανασίας Στέγγου βάπτισαν την κόρη τους, η οποία πήρε τ’ όνομα Αριάδνη – Ζωή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ