Πυρ και μανία με την Παπαθωμά ο Μπιμπίλας – «Tο βρήκα εξωφρενικό» (vid)

Πυρ και μανία με την Παπαθωμά ο Μπιμπίλας – «Tο βρήκα εξωφρενικό» (vid)

«Θα ήθελα πάρα πολύ να προσέχουν όλοι οι ηθοποιοί τι λένε γιατί τώρα τελευταία δημιουργούνται και κάποιες άσχημες εντυπώσεις».

Με τον δικό του τρόπο σχολίασε ο Σπύρος Μπιμπίλας τις πρόσφατες δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά για τον εμβολιασμό και τον σύζυγό της Γρηγόρη Πετράκο.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ παράλληλα, αναφέρθηκε στα μέτρα για τα θέατρα που λειτουργούν πλέον ως covid free χώροι.

«Τρομερό αλαλούμ»

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπιμπίλας είπε στο απογευματινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ: «θα ήθελα πάρα πολύ να προσέχουν όλοι οι ηθοποιοί τι λένε γιατί τώρα τελευταία δημιουργούνται και κάποιες άσχημες εντυπώσεις. Όχι μόνο για το #metoo αλλά και για πολλά άλλα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Άκουσα με προσοχή την φίλη μου Θεοφανία Παπαθωμά, που την εκτιμώ αφάνταστα σαν ηθοποιό. Το ότι βγαίνεις να κάνεις ένα μορατόριουμ για το θέμα του πως πρέπει να είμαστε, αν ο σύντροφος της λέει αλήθεια και θέλει να αφυπνίσει. Εγώ αυτό το βρήκα εξωφρενικό».

«Επίσης, η καλή μου αυτή ηθοποιός σε ένα θέατρο δεν μπορεί να μπει ως θεατής αλλά ως ανεμβολίαστη, αν είναι, μπορεί να παίζει. Δηλαδή αυτό είναι ένα τρομερό αλαλούμ», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ