Βανδή – Μπισμπίκης – Αυτά ήταν τα κρυφά ραντεβού τους

Βανδή – Μπισμπίκης – Αυτά ήταν τα κρυφά ραντεβού τους

Θέλετε να μάθετε για τη γνωριμία της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη στο Διαφάνι, τις συναντήσεις και τα κρυφά ραντεβού;

Θέλετε να μάθετε για τη γνωριμία της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη στο Διαφάνι, τις συναντήσεις και τα κρυφά ραντεβού;

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπιμπίκης φαίνεται να ζουν την αρχή ενός μεγάλου έρωτα… Μπορεί οι δυο τους ακόμη να μην έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τίποτα όμως, οι κοινές τους εμφανίσεις φαίνεται πως μαρτυρούν πολλά…

Η Δέσποινα Βανδή, είναι μία από τις πιο καταξιωμένες τραγουδίστριες της χώρας με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της. Φέτος την απολαμβάνουμε για ακόμη μία χρονιά και στον ρόλο της κριτικής επιτροπής στο Just the 2 of Us.

 

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο γοητευτικός ηθοποιός, έχει ερμηνεύσει χαρακτηριστικούς ρόλους με τεράστια επιτυχία. Τον γνώρισε το ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του ως “Μάνο Βόσκαρη” στις “Άγριες Μέλισσες” και φέτος μπορούμε να τον απολαύσουμε στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Κομάντα και Δράκοι”.

 

Βασίλης Μπισμπίκης: Η σπάνια φωτογραφία στο Instagram με τον γιο του!
instagram

 

Η γνωριμία στο… Διαφάνι!

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια και ο ταλαντούχος ηθοποιός, δεν γνωρίστηκαν τώρα. Φαίνεται πως η μοίρα τους ένωσε λίγους μήνες πριν… στα Σπάτα.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, βρισκόταν στα πολύωρα γυρίσματα για τη σειρά “Άγριες Μέλισσες” και λίγο πιο δίπλα σε ένα κοντινό στούντιο η όμορφη τραγουδίστρια, συμμετείχε στο show J2US.

Στα στουντιο ΚΑΠΑ λοιπόν φαίνεται να ήταν η αρχή της γνωρισμίας τους. Μπορεί το “Διαφάνι” να είχε στηθεί σε άλλον χώρο, όμως στα διαλείμματα του show του Νίκου Κοκλώνη, χτίστηκε σιγά σιγά μεταξύ τους μία ιδιαίτερη συμπάθεια.

Τόσο ο 44χρονος ηθοποιός, όσο και η 51χρονη τραγουδίστρια, ήταν σε γάμο και μάλιστα έχουν και παιδιά οπότε, κράτησαν για πολύ καιρό πραγματικά πολύ χαμηλό προφίλ, χωρίς να τραβήξουν τα αδιάκριτα βλέμματα πάνω τους. Το καλοκαίρι η Δέσποινα Βανδή, σε κοινή ανακοίνωσή της με τον Ντέμη Νικολαϊδη, αποκάλυψε πως πλέον και επίσημα τραβούν χωριστούς δρόμους, μετά από αρκετά χρόνια έγγαμου βίου και δύο παιδιά που είχαν αποκτήσει μαζί.

Ο Βασίλης Μπιμπίκης, φαίνεται πως δεν έχει πάρει επίσημα διαζύγιο, αν και όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό σε διάσταση με τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, με την οποία έχουν και έναν γιο μαζί.

 

Οι συναντήσεις και τα κρυφά ραντεβού

Οι κοινές τους συναντήσεις και τα ραντεβού, γίνονταν με πολύ μεγάλη προσοχή και κρατώντας πάντα πολύ χαμηλό προφίλ και ας έμοιαζαν τότε με “συμπτώσεις”.

Όπως όλα δείχνουν το ειδύλλιο υπήρχε ήδη εδώ και αρκετούς μήνες, καθώς τόσο η Δέσποινα Βανδή, με ολόκληρο το καστ της τηλεοπτικής της εκπομπής «My Greece», όσο και ο Βασίλης Μπισμπίκης, με τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς «Κομάντα και Δράκοι» βρίσκονταν το ίδιο διάστημα την περασμένη άνοιξη στην Κρήτη.

Κάπως έτσι η γνωριμία τους έφτασε από το Διαφάνι, στο ραντεβού τους στα Εξάρχεια, σε αγαπημένο μαγαζί του ηθοποιού που πλέον μένει σε διαμέρισμα στην περιοχή.

Οι δυο τους εντοπίστηκαν από τον τηλεοπτικό φακό να περνούν όμορφες στιγμές μαζί σε ένα στέκι του Βασίλη Μπισμπίκη στα Εξάρχεια και από τότε φούντωσαν ακόμη περισσότερο οι φήμες που τους θέλουν να είναι μαζί.

Δείτε στο βίντεο, το χρονικό της σχέσης του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή.

 

Πηγή: glance.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ