«Βόμβες» Κυριακίδη για Φιλιππίδη και Λιγνάδη

«Βόμβες» Κυριακίδη για Φιλιππίδη και Λιγνάδη

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε στον ANT1 σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον χώρο του θεάματος και μάλιστα, δεν δίστασε να εκφράσει την γνώμη του ξεχωριστά για τον κάθε ηθοποιό που έχει κατηγορηθεί.

Ο ηθοποιός αρχικά αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη και τις καταγγελίες εις βάρους του: «Ο Γιώργος Κιμούλης πάντα ήταν αυστηρός στο θέμα της δουλειάς. Για ‘μένα υπήρξε δάσκαλος, μου έμαθε πολλά πράγματα, αλλά ήταν πάντα αυστηρός. Άλλο η αυστηρότητα και άλλο να σου ξεφύγει μία συμπεριφορά. Όταν φτάνεις να χειροδικήσεις ή να γίνεις πολύ απότομος, θα το πληρώσεις».

Στην συνέχεια, για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, δήλωσε: «Με τον Φιλιππίδη έχω δουλέψει, μία φορά στην τηλεόραση και μία στο θέατρο. Ήξερα ότι είναι σκυλί στην δουλειά του, ότι τον αφορά πολύ. Αλλά τα υπόλοιπα που έμαθα δεν μπορούσα να τα χωνέψω, έπεσα από τα σύννεφα. Τον Λιγνάδη τον γνώριζα ελάχιστα, αλλά κι εκεί έπεσα από τα σύννεφα. Οπότε, καλώς αυτές οι υποθέσεις πήραν τον δρόμο της δικαιοσύνης».

Όπως εξήγησε αργότερα, θεωρεί ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν θα έχουν κανένα μέλλον στον χώρο του θεάτρου, μετά από όλες αυτές τις καταγγελίες εις βάρους τους.

«Πιστεύω ότι τελείωσαν με το θέατρο. Ουσιαστικά, έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να κοιταχτούν, να λύσουν το πρόβλημά τους, όποιο κι αν είναι. Όλο αυτό το σκοτάδι που κουβαλάνε, έπρεπε να το εξετάσουν, γιατί θα έκαναν κακό, όπως και έκαναν», δήλωσε ο ηθοποιός.

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ