Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Θα μπορούσαν στην ΕΠΟ να μην πάρουν προπονητή και να ορίσουν μια ειδική επιτροπή για τον πάγκο της Εθνικής. Τι, όχι;
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε γιατί βλέπει το J2US

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην Βίκυ Δέτσικα και στο Open Weekend για τα νούμερα της εκπομπής της, για τις σειρές στην Ελλάδα και τα ριάλιτι.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε γιατί βλέπει το J2US | to10.gr

«Θέλουμε από επιλογή να είμαστε χαρούμενοι, να είμαστε κεφάτοι και να το μεταδίδουμε και στον κόσμο. Νομίζω ότι σε ένα βαθμό το πετυχαίνουμε γιατί βγαίνει πηγαία και αυθόρμητα όλο αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Του είμαι ευγνώμων

«Με το Δήμο Βερύκιο περνάμε πολλές διακυμάνσεις, αλλά μετά από τόσα χρόνια υπάρχει και ο σεβασμός και ο ένας ξέρει τα κουμπιά ρου άλλου. Ξέρω ότι για να σταματήσει να μιλάει πρέπει να του το πω δύο λεπτά νωρίτερα για αν του δώσω το χρόνο να προετοιμαστεί ότι κάπου εδώ πρέπει να σταματήσει να μιλάει, άλλα δεν μπορώ να μην εκφράζω πάντα έτσι την εκτίμηση μου στο πρόσωπο του. Και επίσης να μην μιλάω για εκείνον και να λέω ότι είμαι ευγνώμων για αυτό που προσφέρει στην εκπομπή τόσα χρόνια, δεδομένου ότι είναι από την πρώτη μέρα της εκπομπής», ανέφερε για το συνεργάτη της.

«Κάθε μέρα παρακολουθώ τα νούμερα και σε εμάς και στον ανταγωνισμό γιατί θέλω να ξέρω τι έχει πάει καλά. Θέλω να έχω μία γενική εικόνα. Τα παρακολουθώ ψύχραιμα από την αρχή της σεζόν γιατί πίστευα ότι θα υπάρχουν εναλλαγές, όπως και συμβαίνει. Κάποια προγράμματα έχουν δείξει μια δυναμική αλλά επειδή είναι πάρα πολλές επιλογές του τηλεθεατή πλέον, νομίζω ότι έχουμε ακόμα πολύ καιρό μέχρι να παγιωθούν τα πράγματα για να πούμε ότι είμαστε σε μια σταθερή βάση», δήλωσε σχολιάζοντας τα νούμερα τηλεθέασης.

«Αυτή η ζώνη είναι πλέον πολύ ανταγωνιστική. Αν εξαιρέσω τις δύο πρώτες χρονιές που παίζαμε μόνοι μας μπάλα στο κομμάτι ψυχαγωγία και απέναντι μας είχαμε τις ενημερωτικές εκπομπές που τότε κάναμε τριπλάσια νούμερα πολύ εύκολα, όλα τα υπόλοιπα χρόνια ήμασταν απέναντι σε πολλές ψυχαγωγικές εκπομπές.  Δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός. Με κάνει να είμαι πιο συντονισμένη με την ομάδα μου. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας. Είμαστε εκεί δουλεύουμε μαζί συζητάμε τις ιδέες μας» πρόσθεσε.

Για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Την Ιωάννα δεν έχει τύχει να την γνωρίσω προσωπικά. Την έχω παρακολουθήσει μέσα από την εκπομπή της. Αυτό που μου αρέσει όμως σε εκείνη είναι ότι αυτό που σκέφτεται το λέει. Δηλαδή θεωρώ ότι οι άνθρωποι που δεν φοβούνται να πουν τη γνώμη τους βαίνουν κερδισμένοι. Ασχέτως αν συμφωνώ ή διαφωνώ με το περιεχόμενο των τοποθετήσεων λεγομένων της . Θεωρώ ότι είναι σωστό ότι μιλάει και αυτό που νιώθει το εξωτερικεύει με όποιο κόστος»

«Βλέπω τα πάντα αποσπασματικά για να έχω μια άποψη για το τι συμβαίνει πιο φανατικά βλέπω το «Σασμό» όχι επειδή είναι στο σταθμό μας , αλλά πραγματικά έχω κολλήσει. Ξεκίνησα να το βλέπω υποχρεωτικά  επειδή θα το παίζαμε στην εκπομπή και ήθελα για να ξέρω τι συμβαίνει και τελικά είμαι φανατική θαυμάστρια», σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και συνέχισε: «Ανυπομονώ να ξεκινήσει το Dancing γιατί εκεί είναι και ο δικός μας Λευτέρης, βλέπω J2US που είναι ο Κώστας Φραγκολιάς».

«Γενικά στη Ελλάδα όλοι το παρακάνουμε», τόνισε η δημοσιογράφος για τα τηλεοπτικά προγράμματα που αντιγράφονται και επαναλαμβάνονται στην ελληνική τηλεόραση.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από