Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τη σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη – Για πρώτη φορά… (Vids, Pics)

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τη σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη – Για πρώτη φορά… (Vids, Pics)

Για πρώτη φορά, η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε στον Μπισμπίκη δημοσίως - Τι είπε και πώς εμπλέκεται η φίλη της Μαρία Μπακοδήμου.

Η σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπήκη είναι το talk of the town των τελευταίων μηνών. Μπορεί κανείς να μην επιβεβαίωνε τίποτε έως και πριν λίγο καιρό, αλλά οι φωτογραφίες του in.gr, με τις αγκαλιές και τα καυτά φιλιά της φρεσκοχωρισμένης τραγουδίστριας με τον κατά εννέα χρόνια νεότερό της ηθοποιό, διέλυσαν κάθε πιθανότητα να πρόκειται απλώς για… φήμες.

Η σχέση είναι πραγματική. Φαίνεται ότι Βανδή και Μπισμπίκης αποφάσισαν να βγουν από τους γάμους τους… παρέα, και πριν ακόμη βγουν τα διαζύγιά τους, της μεν με τον Ντάμη Νικολαΐδη του δε με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, το ειδύλλιο φούντωσε για τα καλά. Και όπως προκύπτει, μάλιστα, οι πρόσφατες… μπηχτές της Μαρίας Μπακοδήμου, στον αέρα προς τη Δέσποινα, δεν ήταν τυχαίες.

Στο επεισόδιο του J2us το βράδυ του Σαββάτου 16/10 για πρώτη φορά η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε στον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη, αποκαλώντας τον βέβαια ως… φίλο, αλλά το ύφος της τα είπε όλα. Μετά την εμφάνιση του Νίκου Μπάρκουλη και της Εβελίνας Νικόλιζα στο πλατό ξεκίνησε μια συζήτηση για το τραγούδι «Μπανιστηρτζού» της Ματούλας Ζαμάνη που είπαν οι διαγωνιζόμενοι.

Η Μαρία Μπακοδήμου, είπε ότι δεν ήξερε το τραγούδι, δίνοντας πάσα στη Δέσποινα Βανδή και ρωτώντας την αν το γνωρίζει. Τότε η Βανδή χαμογέλασε πονηρά και είπε «μου το έμαθε ένας φίλος μου πριν από λίγους μήνες»…

Φυσικά ο Νίκος Κοκλώνης «έπιασε» τη σπόντα ανάμεσα στις δύο γυναίκες που είναι και φίλες, και έριξε λάδι στην φωτιά με τις ατάκες του με τη Βανδή να χαμογελάει…

Η εκπομπή Happy Day σχολίασε τα όσα έγιναν στο τελευταίο live του J2US και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στάθηκε στο σχόλιο της Δέσποινας Βανδή σχετικά με το τραγούδι και τον φίλο της. Αρχικά η Σταματίνα σχολίασε τη φιλία της Δέσποινας Βανδή και της Μαρίας Μπακοδήμου οι οποίες τα τελευταία χρόνια κάνουν μαζί διακοπές, όπως και φέτος που βρέθηκαν στην Εύβοια και το αποκάλυψαν οι ίδιες!

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε στον αέρα της εκπομπής του Alpha, Happy Day: «Έχω δει από το instagram ότι η Δέσποινα και η Μαρία (Μπακοδήμου) κάνουν κολλητή παρέα, άρα ίσως η Μαρία να ήταν φίλη με τον σύντροφο της Δέσποινας, είτε να ήξερε για τον σύντροφο της Δέσποινας…»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ