Σοβαρό πρόβλημα στον ANT1 με την Παπαθωμά – Αγριο χέρι και δυσαρέσκεια

Σοβαρό πρόβλημα στον ANT1 με την Παπαθωμά – Αγριο χέρι και δυσαρέσκεια

Τρίτωσε το κακό με τις «Μέλισσες» και το «Πρωινό»...

Σας είχα γράψει από την αρχή της σεζόν πως υπάρχει μεγάλη υπόγεια κόντρα μεταξύ των πρωταγωνιστών της σειράς και της εκπομπής καθώς πολλοί από τις «Μέλισσες» αρνούνται να βγουν στο δίδυμο Λιάγκα – Σκορδά αλλά και πρόσωπα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αρκετούς δεν τους θέλουν ως καλεσμένους.

  • Το πρόβλημα υπήρχε από πέρσι οπότε και κορυφώθηκε με την «είδηση» του γάμου της Δανάης Μιχαλάκη, την διάψευσή του αλλά εν συνεχεία και τη μίνι επίθεση της Σκορδά στην ηθοποιό.

Πρόβλημα είχε υπάρξει επίσης και με τον ηθοποιό Γιάννη Βασιλλώτο ο οποίος είχε εμφανιστεί ως καλεσμένος στο «Πρωινό». Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής είχε κάνει μια σκληρή ανάρτηση στην οποία μεταξύ άλλων έγραψε: «Σήμερα το πρωί παραβρέθηκα σε πρωινή εκπομπή κατόπιν ας το πούμε παράκλησης διότι είχα τους ενδοιασμούς μου σαν άνθρωπος για τους παρουσιαστές και τις απόψεις τους… Δεν θα σχολιάσω την αγένεια του να καλείς κάποιον άνθρωπο και να μην τον αφήνεις να μιλήσει. Οι παρουσιαστές της εκπομπής θεώρησαν σημαντικότερο το να συζητούν μεταξύ τους και να συγκρούονται για θέματα που απασχολούν το μεταξύ τους ερωτικό παρελθόν». Η ανάρτηση κατέβηκε μετά από παρέμβαση τότε του ΑΝΤ1 η οποία συνοδεύθηκε και από αυστηρή παρατήρηση.

  • Και αν στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις ομολογουμένως είχαν δίκιο οι δύο ηθοποιοί φυσικά δεν συμβαίνει το ίδιο στην περίπτωση της Θεοφανίας Παπαθωμά που μετά την εμφάνιση του Γρηγόρη Πετράκου στο «Πρωινό» έκανε πολύ σκληρή ανάρτηση με αποδέκτη τον Γιώργο Λιάγκα ονομαστικά. «Ο Λιάγκας πονηρά δεν μιλούσε όση ώρα μιλούσες, γιατί ξέρει να χειρίζεται το ανήθικο παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης και την εξουσία του οικοδεσπότη και κράτησε τα τελευταία λεπτά για το λογύδριο του για να δημιουργήσει ανυπόστατες εντυπώσεις με ευτελή επιχειρήματα…». 

Στον ΑΝΤ1 είναι κυριολεκτικά έξαλλοι με την στάση της ηθοποιού και έχουν απόλυτο δίκιο καθώς δεν τοποθετήθηκε σε κάτι που την αφορούσε προσωπικά αλλά θέλησε να πάρει το μέρος του συντρόφου της. Δικαίωμά της αλλά φυσικά και όχι όταν πληρώνεται από τον τηλεοπτικό σταθμό τον οποίο επί της ουσίας «χτυπάει» άσχετα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με την στάση Λιάγκα όσον αφορά στο χειρισμό της συνέντευξης.

Στο τραπέζι λοιπόν έχει πέσει μέχρι και σενάριο πρόωρης ολοκλήρωσης του ρόλου της Βιολέτας στις «Μέλισσες» καθώς απ’ ότι μαθαίνω η συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Θεοφανία καθώς υπάρχουν από το παρελθόν και άλλες τριβές στις συνεννοήσεις της με το κανάλι. Το θέμα θα έχει μεγάλη συνέχεια τις επόμενες μέρες…

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ