Ολα στη φόρα για τη σχέση Βανδή, Μπισμπίκη – Πότε, πώς, πού…

Ολα στη φόρα για τη σχέση Βανδή, Μπισμπίκη – Πότε, πώς, πού…

Αποκάλυψη για Δέσποινα Βανδή & Βασίλη Μπισμπίκη: Πώς οι «Άγριες μέλισσες» και το J2US τους ένωσαν

Το απόλυτο love story της ελληνικής σόουμπιζ είδαμε να ξετυλίγεται μπροστά μας τις τελευταίες εβδομάδες. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν παραδέχονται πως είναι κάτι παραπάνω από φίλοι, αλλά ο φωτογραφικός φακός καραδοκούσε.

Παρέα στην Ερμού τη μία εβδομάδα, αγκαλιά στα Εξάρχεια την επόμενη. Ο δημοσιογραφικός κόσμος δεν κρύβει, πάντως, ότι γνώριζε πράγματα και πλέον αποφάσισε να τα πει! «Αξίζει σε μια γυναίκα όταν κλείνει έναν κύκλο να ανοίγει έναν καινούργιο», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, «Είναι ένα ειδύλλιο που ήταν λίγο-πολύ γνωστό στον χώρο», σχολίασε η Τίνα Μεσσαροπούλου. Ελεύθεροι άνθρωποι είναι στο κάτω κάτω, με τη Δέσποινα Βανδή να ανακοινώνει το τέλος του γάμου της με τον Ντέμη Νικολαΐδη τον περασμένο Ιούλιο, ενώ τα δημοσιεύματα ήθελαν εκείνον να περνά κρίση στον γάμο του από τον περασμένο Απρίλιο.

Η αλήθεια, πάντως, είναι πως μας έλειπε ένα σταρ ειδύλλιο και μάλλον τους περιμέναμε όπως το νερό η διψασμένη γη! Να σημειωθεί, για την ιστορία, ότι πληροφορίες θέλουν και τον πρωταγωνιστή της σειράς «Κομάντα και δράκοι» να έχει χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό από την πρώην σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του, ενώ η γνωριμία με τη Δέσποινα Βανδή έγινε την περσινή χρονιά. Συγκεκριμένα, όταν ο 44χρονος ηθοποιός συμμετείχε στις «Αγριες Μέλισσες», στον ρόλο του σκληρού διοικητή φυλακών, Μάνου Βόσκαρη, και η 52χρονη τραγουδίστρια έπαιρνε μέρος ως κριτής στο «Just the 2 of Us», γνωρίστηκαν και αντάλλαζαν κουβέντες στα διαλείμματα, καθώς τα γυρίσματα και των δύο γίνονταν στα Σπάτα. Το timing και για τους δύο ήταν κατάλληλο, αφού είχαν βγει από μακροχρόνιες σχέσεις και γάμους, με αποτέλεσμα ο ένας να έρθει αρκετά κοντά στον άλλον. Η συνέχεια θα δείξει πολλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ