Ξανά μαζί Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης! Τους «τσάκωσαν» στο κέντρο της Αθήνας

Ξανά μαζί Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης! Τους «τσάκωσαν» στο κέντρο της Αθήνας

Σπάνιες κοινές οικογενειακές στιγμές

Μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης να έχουν χωρίσει, ωστόσο, διατηρούν άψογες σχέσεις. Η επικοινωνία τους είναι σχεδόν καθημερινή, αφού αυτό που τους ενώνει είναι τα δυο παιδιά τους, ο Mike και ο Φίλιππος.

Μάλιστα, σπάνιες φορές τους έχουμε να δει σε κοινές οικογενειακές εμφανίσεις στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο. Πρόσφατα λοιπόν και συγκεκριμένα, χθες 21/10 το πρώην βρέθηκε στην Κηφισιά μαζί με τους γιους του όπου έκατσαν σε γνωστό μαγαζί.

Τόσο η Σίσσυ Χρηστίδου, όσο και ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν άφησαν λεπτό από τα μάτια τους τα παιδιά τους, ενώ κατά την αποχώρηση τους, κρατούσαν από το χέρι ειδικά τον μικρό της οικογένειας, τον Mike.

Να σημειώσουμε πως ο τραγουδιστής τώρα που είναι… εργένης μένει στο δικό του σπίτι, που όπως έχουμε δει είναι πολύ εντυπωσιακό και διακοσμημένο στο στιλ του.

Φωτογραφίες Χρηστίδου – Μαραντίνη από την έξοδο τους

Τι συμβαίνει στην σχέση τους δυο χρόνια μετά το διαζύγιό;

Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε συνέντευξη στο Real Fm και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην σχέση του με την πρώην σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά και για τα παιδιά του.

Ο τραγουδιστής ξεκίνησε λέγοντας «Οι γιοι μου είναι 13 και 8 ετών. Βρίσκω χρόνο με τα παιδιά. Το καλό της πανδημίας είναι ότι είχαμε χρόνο να κάνουμε πολλά πράγματα παρέα. Αυτό βοήθησε πολύ. Έχω πάρα πολλές ελεύθερες μέρες και μπορώ».

Στην συνέχεια αποκάλυψε και για την σχέση του με την Σίσσυ Χρηστίδου καθώς δήλωσε «Η αλήθεια είναι ότι πάντα, πέρα από τυχόν διαφωνίες ή διαφορετική αντίληψη στον τρόπο ζωής ή οτιδήποτε, προσπαθούσαμε και προσπαθούμε ακόμα και τώρα που είμαστε χωρισμένοι, να βάζουμε τα παιδιά μπροστά. Είναι πολύ σημαντικό πέρα από οποιαδήποτε διαφωνία μπορεί να έχεις.

Ο καθένας όταν κάνει παιδιά κάπως μασάει και αναμεταδίδει αυτά που έμαθε στο δικό του σπίτι καλώς ή κακώς. Όποτε μοιραία το ζευγάρι φέρνει δυο διαφορετικούς κόσμους στην ανατροφή παιδιών και υπάρχουν διαφωνίες. Όποτε αυτό, έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή πρέπει να το φιλτράρεις και να βρεις την ισορροπία. Θέλει δουλειά αυτό. (Με την Σίσσυ) Δουλεύουμε, την βρίσκουμε, και την χάνουμε συνέχεια. Το θέμα είναι όμως να συνεχίζεις να δουλεύεις επί τούτου».

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ