Η πρώτη πορνοταινία… εξ ουρανού – Δείτε όλο το βίντεο

Η πρώτη πορνοταινία… εξ ουρανού – Δείτε όλο το βίντεο

Η πρώτη πορνοταινία που γυρίστηκε από μη επανδρωμένο αεροσκάφος είναι γεγονός. Δική σας!

Υπάρχουν άνθρωποι, προηγούμενης γενιάς, που έχουν να λένε ότι επί των ημερών τους ο άνθρωπος πάτησε στο φεγγάρι.

Υπάρχουν κι άλλοι που, όταν είδαν για πρώτη φορά τηλεόραση, έτρεχαν στην εκκλησία για εξορκισμό.

Εγώ –κι εσείς μαζί- ανήκουμε στη γενιά που είδε για πρώτη φορά –παίζει να είναι και τελευταία- τσόντα γυρισμένη από μη επανδρωμένο αεροσκάφος…

Όσοι έχετε εντρυφήσει στις λεπτομέρειες των στρατιωτικών επιχειρήσεων για την εξουδετέρωση των μαχητικών ισλαμιστών, καθώς και στις αντιδράσεις των ανθρωπιστικών οργανώσεων για την χρήση τους, γνωρίζετε φυσικά τι είναι τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, γνωστά ως drones. Πρόκειται για τηλεκατευθυνόμενα οχήματα -σαν αυτά που είχαμε παιδιά- τα οποία είτε «πιλοτάρει» κάποιος εξ αποστάσεως, είτε –το πιο κοινό- είναι προγραμματισμένα για να πλήξουν συγκεκριμένο στόχο ή να συγκεντρώσουν στοιχεία από απρόσιτες για τον τακτικό στρατό περιοχές.

Η δράση των drones έχει επικριθεί επανειλημμένα –ένας λόγος είναι ότι συχνά τα σκάφη αυτά αστοχούν εξολοθρεύοντας μαθητές στα σχολεία τους, ασθενείς σε θαλάμους νοσηλείας και οικογενειάρχες στα κρεβάτια στους.

Ένας επιπλέον λόγος για να μην συμπαθούμε ιδιαιτέρως αυτά τα σκάφη είναι ότι συνιστούν κίνδυνο για την ιδιωτική ζωή –τα τεχνολογικά μέσα με τα οποία είναι εφοδιασμένα μπορούν να καταγράφουν λεπτομέρειες των επικοινωνιών μας, ακόμα και σκηνές από τη ζωή μας σε στιγμές που εμείς πιστεύουμε αφελώς ότι είμαστε προστατευμένοι από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Οι παραγωγοί του «Drone Boning» είχαν σοβαρό σκοπό όταν συνέλαβαν την ιδέα για το έργο που θα τους κάνει διάσημους. Όπως δήλωσαν στους δημοσιογράφους, τους βασανίζουν ανησυχίες για το τι θα μπορούσε να συμβεί αν ένα μη επανδρωμένο σκάφος έκοβε βόλτες πάνω από τον κήπο τους την ώρα που εκείνοι επιδίδονταν σε ακατονόμαστες πράξεις με τον ή την σύντροφό τους. Επίσης, ήθελαν να καταδείξουν τη σχέση ανάμεσα στην ιδιωτική ζωή και στα «τυφλά» αεροπορικά χτυπήματα. Οπότε τους ήρθε η ιδέα του «κάντε πορνό, όχι πόλεμο» με τα γνωστά αποτελέσματα.

Η ταινία έχει γυριστεί από εθελοντές «ηθοποιούς» οι οποίοι, για να γίνει πιο κατανοητό το μήνυμα περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής από αδιάκριτα ιπτάμενα αντικείμενα και να συσπειρώσει όσο γίνεται περισσότερο κόσμο, κάνουν σεξ σε όλους τους  νόμιμους συνδυασμούς.

Το αποτέλεσμα είναι αισθητικά ενδιαφέρον και διασκεδαστικό…

Πηγή: provocateur.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ